Козметика

Как да избереш най-подходящите цветни комбинации грим

Съществува изключително богато разнообразие от съвети в блогосферата, касаеща красотата на жената и начините, които ни помагат да поддържаме външния си вид във възможно най-перфектно състояние. Затова и понякога ни се струва трудно да отсеем съветите и практиките, които са най-добри за нас спрямо нашите индивидуални физически характеристики. За да разбереш кои цветни комбинации грим биха ти подхождали най-добре, изборът на грим и начинът, по който комбинираш гримовете си, би трябвало да бъде съобразен както с формата на лицето ти, така и с цвета на очите и косата ти.
Поредицата от съвети, които сме подготвили тук, касаят гримовете и начините, по които да ги подбираш, съобразявайки се със специфичните физически дадености на различните типове лице, очи и цвят на коса. Съветите ни ще  ти разкрият как с най-малко време и енергия можеш да постигнеш максималното за своя перфектен външен вид.


Цветът На Очите

Вземи под внимание цвета на очите си, когато спреш избора си върху определена цветова гама сенки за очи. Ако избереш сенки с еднакъв или много близък цвят до този на очите си, рискуваш гримът ти да изглежда прекалено едноцветен и еднообразен. А това е далече от ефекта, към който се стремиш, нали?

Приложи тези няколко съвета, за да решиш какви нюанси ще подхождат най-много на естествения цвят на очите ти, така че той да изпъква и да се отличава от останалия грим на лицето ти.

Makeup съвети за сини очи

Makeup съвети за зелени очи

Makeup съвети за кафяви очи

Цветът На Косата

При съчетаване на цветовите нюанси грим, който нанасяш върху лицето си, съобрази се и с цвета на косата си, за да постигнеш още по-впечатляващ резултат с външността си.

Доста жени смятат, че нанасянето на спирала, руж и червило е достатъчно, за да изглеждат добре и навярно повечето пъти наистина изглеждат така. Само че, за да бъдеш в своя пълен блясък, формулата за това е една. Равномерното комбиниране и съчетание между подхождащите ти нюанси както при цвета на спиралата и червилото, така и на останалите гримове, които използваш, създават един завършен вид и красива визия, която е съобразена спрямо твоите естествени черти.

С избирането на правилните цветове и багри що се отнася до сенки за очи, руж, пудра, спирала, червило и други пособия за гримиране, може да постигнеш малки подобрения, които оставят впечатление за голяма положителна разлика във външния ти вид. Използвай долните съвети като насоки за цветовите нюанси и техниките, които работят най-добре при гримиране за брюнетки, блондинки и червенокоси.

Makeup съвети за русокоси

Makeup съвети за червенокоси

Makeup съвети за брюнетки

Съществува неписано правило за красотата и изрядния външен вид на жената. Тайната да изглеждаш великолепно не се крие в сумата пари, която харчиш за козметични продукти, нито в количеството грим, което нанасяш върху лицето си. Тайната на перфектната външност се крие в прилагането на подходящи техники и комбинации от цветове, които подобряват твоята естествена изразителност и характерност на чертите ти. Използвай съветите ни, за да постигнеш именно този резултат.

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio