Козметика

Makeup Съвети За Червенокоси

Червеният цвят на косата е един истински провокативен цвят, който е отличителен и се забелязва от разстояние. Подходящи цветови комбинации грим за червенокоси, чиито тен на кожата е блед, са естествените и ненатрапчиви нюанси. Следвай тези прости правила, за да изглеждаш повече от перфектно!

Придържай Се Към Естествените Тонове Очен Грим

Когато казваме, че неутралният очен грим е един от най-подходящите за червенокосите дами вариант, в никакъв случай нямаме предвид, че той трябва да бъде скучен. Червеният цвят на косата сам по себе си е дързък цвят, който достатъчно фокусира вниманието върху себе си. Затова гримът ти трябва да бъде съобразен към яркостта на цвета на косата ти и да го допълва. Пробвай сенки за очи в бежови, медни, златни и кестеняви нюанси. Нанеси контур от кафяв молив за очи и леко го размажи по дължина на окото си.

Вместо черната очна линия, избери кафява очна линия и спирала, за да балансираш цвета на кожата и косата си.

Много добър вариант за теб е лилавият цвят сенки за очи комбиниран с кафява очна линия или спирала, като последните могат да бъдат също в други меки цветове.

Избягвай Яркото Червено Червило

За да създадеш един перфектен и балансиран външен вид, добре ще е да избягваш използването на силно и искрящо червено червило. Червеният цвят на косата ти сам по себе си е самодостатъчен, поради яркостта си.

Бледото розово червило и други отенъци далечни от ярко червеният цвят също са сполучливи и предпочитани комбинации.

Все пак правилата са създадени, за да бъдат разбивани. Затова ти трябва да експерементираш и ако ярко червеното червило ти подхожда, то, разбира се, че ще го използваш! Някои кафяво базирани червила или матови такива могат да изглеждат страхотно на дамите с червени коси.

Освен това, обърни внимание кои са цветовете, които допълват най-добре твоя цвят на косата и цвета на кожата ти.

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio