Козметика

Makeup Съвети За Брюнетки

Правило за успешна и въздействаща визия е правилното съчетание на най-подходящите цветови комбинации грим спрямо твоят тен, цвят на очите и цвят на косата.

Тъмнокосите дами разполагат с голям избор що се отнася до грима и тяхното комбиниране, защото повечето цветови нюанси всъщност допълват и засилват ефекта на техните тъмни коси.

Брюнетките могат да заложат на по-наситени и богати цветове грим и няма да сгрешат в това.

Тези с кафяви очи ще изглеждат страхотно в кафяви и виолетови тонове грим. Ако пък имаш черна коса и сини очи, опитай очна линия в сиво въгленов цвят. А ако  косата ти е кестенява и очите ти са сини, спокойно можеш да изпробваш как ще ти стои комбинацията между златисто и кафяво за цветове на очна линия и спирала.

Заложи На Богат И Наситен Цвят Червило

Принципно бледо розовото червило и руж не е комбинацията грим, която може да изкуши тъмнокосите дами. Жените с тъмно кестенява коса спокойно могат да играят с по-богати и наситени цветове грим. Яркото червено червило ще изглежда страхотно върху устните ти особено ако косати ти е със средно до тъмно кестеняв цвят.

От друга страна, червило в коралов или прасковен цвят, както и руж в същите нюанси, са едно прекрасно и сполучливо допълнение към светло кестенявата коса.

Експериментирай С Цветовете За Очен Грим И Руж

Акцентирай върху очите си с наситен цвят сенки за очи, очна линия, която можеш да размажеш леко, и два пласта тъмно кафява спирала. Брюнетки с кафяви очи могат да използват почти всеки един цвят сенки за очи и пак ще изглеждат зашеметяващо. Тъмнокосите дами със зелени очи изглеждат страхотно с лилави сенки за очи и въгленова очна линия. Придържай се към естествената визия на лицето ти що се отнася до останалия грим, който нанасяш върху него. Можеш да нанесеш единствено бледа следа руж по скулите си и гланц в меки цветове.

Брюнетките изглеждат невероятно, когато използваните от тях гримове върху скулите и устните им, са в меки отенъци на розовия и бронзовия цвят. Що се отнася до веждите, най-добрият вариант е един – два тона по-светъл цвят от този на косата, за да се умекотят чертите на лицето.

Запомни, че при тъмно кестенява коса, трябва да се придържаш към богати цветове грим като черешово червено, например, прасковено и коралово. Спокойно можеш да експериментираш с по-наситени нюанси сенки за очи спрямо цвета на твоите очи.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio