Козметика

Makeup Съвети За Русокоси

За жените с руси коси, някои определени цветове грим могат от една страна да бъдат прекалено груби и твърди, а от друга, могат да направят кожата ти да изглежда прекалено бледа. Възползвай се от съветите, които ти даваме по-долу, за да подсилиш естествената си красота.

Розовото Винаги Е Добър Избор

Добре е да знаеш, че жените със светла коса изглеждат най-добре, когато цветовата гама на гримовете, които използват, е в зоната на меките тонове. За всекидневен грим, заложи на светлите и естествени тонове. Розови или бежови сенки за очи, пудра в розови нюанси и неутрален цвят гланц за устни или червило е всичко, от което се нуждаеш.

Вечерен Грим За Блондинки

За една специална вечер, защо не пробваш сенки за очи в сив или сребърен цвят? Постави по продължението на клепача лента от светлосиви сенки и добави по-тъмно сиво в гънката на окото. Гримирай долните си мигли с очна линия в сив металик цвят, а горните с по-бледо сиво. Коралов руж и неутрално червило ще бъде чудесен завършек на вечерния ти грим.

За Различните Нюанси На Русата Коса

Блондинките с изключително светла коса трябва да се придържат към студените цветове, когато подбират гримовете си. Зеленият и сребърният цвят са перфектният избор за целта. Ако си платинена блондинка, можеш да избягваш медните и бронзовите нюанси. За избора ти на червило, можеш да се спреш върху всеки нюанс на розовото.

Съвсем спокойно медeнорусите от нас могат да използват червило с ярко червен подобно на череша цвят или пък сенки за очи със златни нюанси.

Жените с по-меденоруси коси имат достатъчно гъвкавост в избора си и могат да се спрат на почти всеки цвят. Златнорусите дами няма да сгрешат, ако избират грим за очите си в лилавите нюанси и червило в прасковен цвят.

Обърни Внимание На Цвета На Очите Си

Блондинките със сини очи винаги изглеждат страхотно в студените цветови нюанси, що се отнася до очния грим, каквито са сивото, сребърното и стоманеното синьо.

На русокоси жени с кафяви очи им отива изключително много кафявите отенъци и синьо сливовият цвят.

Когато подбираш гримовете си, винаги взимай под внимание цвета на очите и тена на лицето си. Ако кожата ти е по-тъмна и матова, съсредоточи се върху земните тонове. Ако пък имаш много бяла кожа, тогава избягвай прекалено светлите цветови нюанси, тъй като те ще направят кожата ти да изглежда още по-бледа.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio