Козметика

Химичен пилинг – видове и ползи (+промоционални пакетни цени)

Кожата ви вече е придобила своите белези от времето –  тя е без цвят, с фини линии или може би има акнеични петна и белези? Неравномерният релеф е неин основен враг?

Има решение!

 

Химичен пилинг с BioRePeelCL3

 

Химичен пилинг в MURPHY STYLE

 

Химичният пилинг е неинвазивна процедура, чрез която се цели унищожаване на повърхностните слоеве на кожата с помощта на различни по сила на действие органични киселини. По този начин се постига физиологична и контролирана промяна на вида на кожата, чрез регенериране на епидермиса.

В Салони Murphy предлагаме широка палитра от химични пилинги, подходящи за различните типове кожа (сред предварителна консултация с Медицинските специалисти на MURPHY STYLE – Силвия Стойнова, Надя ЛентоваФилипова).

 Химичните пилинги биват различни видове и имат многообразни ползи за кожата.

Общото между всички тях е принципът им на действие – отстраняват „ненужното“ от повърхността на кожата, за да се даде път на нова и здрава кожа.

В зависимост от агента, който се прилага, има три вида пилинг: повърхностен, среден и дълбок. Какъв вид пилинг ще се избере е изключително важен момент за постигане на желания резултат.

Химическият пилинг се извършва най-често на лицето, шията или ръцете. Те могат да помогнат за намаляване или подобряване на:

Химичният пилинг е основна стъпка в грижата за здрава и сияйна кожа от тийнейджърските години до зряла възраст и се прилага успешно както с естетична, така и с лечебна цел. Има много проблеми на кожата, които могат да бъдат лекувани успешно с прилагането на медицински пилинг.

Най-честите индикации за използване са: повърхностни бръчки, пигментации, пост белези от акне, фото стареене, себорейна кожа, разширени пори, комедони, плоски брадавици.

След направените процедури и възстановяване, фините бръчки се изглаждат, повърхностните дефекти се изчистват, кожата изглежда по-стегната и еластична.

 

Колко дълго трае ефектът от химическия пилинг?

Колко дълго трае този ефект зависи от много “стресови фактори“, на които е подложена кожата: ултравиолетова радиация, образуване на свободни радикали (при пушачи в по-големи количества), използване на неподходяща козметика, неправилен начин на живот, недостатъчно добри грижи за почистване на кожата и много други фактори.

Дори и при абсолютно здрави кожи, без медицински показания, подходящият химически пилинг, проведен веднъж годишно, води до невероятно добър естетически резултат и поддържане здравия вид на кожата.

Химическият пилинг също може да НЕ се препоръчва , ако:

  • Имате анамнеза за необичайни кожни белези.
  • При противопоказания: вирусни инфекции, раздразнена кожа, бременност и кърмене.
  • Имате допълнително оцветяване в белезите си.
  • Имате кожни заболявания или приемате лекарства, които правят кожата ви по-чувствителна.
  • Не може да стои на слънце за лечебния период.

Грижа след химичният пилинг

Трайността на процедурата е с продължителност 15-20 мин. Тя е свързана с усещане за леко парене и затопляне на третираната зона. При дълбокия пилинг има по-силно усещане за парене и дискомфорт.

След процедурата започва леко, почти незабележимо, отпадане на повърхностния рогов слой, което продължава няколко дни.

Необходимо е редовното използването на фотозащитни средства с висок фактор на фотозащита и ежедневно, многократно хидратиране на кожата в домашни условия.

 

Пакет процедури Химичен пилинг на промоционални цени

Разбрахте за неимоверните ползи от процедурата Химичен пилинг.

А сега може да се възползвате от промоционален пакет за да направите своята кожа сияйна и блестяща ✨ (а със MURPHY STYLE винаги блестите)!

Биоревитализиращ пилинг BioRePeel – 1 процедура 120 лв, пакетна цена 4 процедури 400 лв. вместо 480 лв.

Inno Derm – Химичен пилинг Lightening – 1 процедура 130 лв, пакетна цена 4 процедури 460 лв.  вместо 520 лв.

Химически пилинг BioC – 1 процедура 120 лв, пакетна цена 4 процедури 400 лв. вместо 480 лв.

 

Запазете своя час за безплатна консултация и заявете своя пакет с Медицински специалист в MURPHY STYLE . Дайте на своята кожа съвършенството, от което се нуждае! ✨

Може да ни последвате в Instagram и Facebook @murphystyle  за да следите новостите в грижата за кожата! Заблести с Murphy! ✨

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio