Козметика

Makeup Съвети За Сини Очи

Синият цвят на очите определено е цвят, който си заслужава да изпъкне и да бъде подчертан. Правилният избор на грим за теб трябва да засилва ефекта на естествения син цвят на очите ти, да му помогне да изпъкне и да се отличи, а не да го слее с останалата част от грима на лицето ти, така че да загуби своя блясък и красота.

Следвай долуописаните съвети без значение дали отиваш към работа или пък имаш специален повод, за който желаеш да изглеждаш перфектно.


Избери Правилните Сенки За Очи

Когато отиваш на работа, добре е да се придържаш към кафявата, розовата и неутралната цветова гама сенки за очи. За да подчертаеш синия цвят на очите си, можеш да се възползваш от преимуществото на страхотната комбинация между сини очи и виолетови сенки. Лавандуловият цвят е правилният избор за през деня, докато тъмно виолетовият цвят е прекрасна опция за през вечерта. Разбира се, когато имаш специално излизане и искаш да заложиш на по-провокативен грим, не би сгрешила да сложиш сенки металик в сребърен или златен нюанс, тюркоазен или пък ледено розов цвят.

Заложи На Опушения Грим

Един особено подходящ избор за вечерта е тъмно синята спирала за очи. Тя изглежда чудесно на сини очи особeно когато е комбинирана с тъмна гел очна линия. Завърши с опушен грим с въгленово сиви или лилави сенки.

Подходящи цветови комбинации за сини очи са и сиви, металик цветове, виолетови и лавандулови сенки за очи.

Очната Линия Може Да Направи Чудеса За Теб

Загадъчността на котешкото око, чийто ефект можеш да постигнеш с подходяща очна линия, изглежда страхотно на сини очи. Очната линия сама по себе си подчертава красотата на окото като кара синият цвят да изпъкне и да се открои. Подходящи комбинации за сини очи са черната очна линия, както тюркуазената и виолетовата.

Единствено би следвало да обърнеш внимание, че през деня е по-подходящо да нанесеш тънка очна линия върху очите си, докато през вечерта няма как да сгрешиш, ако заложиш на плътна очна линия.

Смекчи Изразителността На Устните Си

Можеш да подчертаеш прекрасният син цвят на очите си, без значение дали те са светло или тъмно сини, като смекчиш изразителността на устните си. За да постигнеш това, избери матово червило в прасковен цвят или бледо розов. Прекалено наситеният цвят червило на устните ти ще отдалечи фокуса от очите ти, които държим да подчертаем.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio