Козметика

Основни Makeup Стъпки При Гримиране На Лице С Форма На Сърце

Типичните черти на лице с форма на сърце са широкото чело, изпъкналите скули и тясната брадичка. Основното, върху което следва да се средоточиш при контуриране на лицето си в този случай, е намаляване на оформеността и изпъкналостта на скулите и острата брадичка. Следвай съветите ни, които събрахме за теб по-долу.

Потъмни Чертите Си, За Да Ги Омекотиш

Важно е да запомниш, че при контурирането на лицето си, по-тъмната матираща основа, на която се спреш, ще омекотява силно оформените черти на лицето ти, докато един светъл цвят коректор или хайлайтър ще изсветли максимално онези зони от лицето ти, които желаем да изпъкнат. Целта ни е да омекотим правилните зони на лицето, за да създадем по-овален вид.

Избери плътна основа, чийто цвят е един или два тона по-тъмен от естествения цвят на кожата ти. Основата ще създаде гладка повърхност върху кожата ти и ще прикрие несъвършенствата по нея чрез матиращия си ефект. Нанеси я в зоната под скулите и я разнеси от ушите си под ъгъл надолу. Нанеси продукта също така на слепоочията си, по протежение на страните на носа и под върха на носа. Разнеси надолу.

grimirane na litse s forma na syrce murphystylecom

Смекчи Изпъкналостта На Брадичката Си

За придадеш овален вид на брадичката си, използвай хайтлайнър или коректор, който е един – два тона по-светъл от цвета на кожата ти. Нанеси от продукта в центъра на челото ти и над скулите. След това нанеси хайлайнър надлъжно по брадичката си и разнеси плавно и равномерно.

Не Забравяй Последния Щрих

Оформянето на веждите и създаване на правилната форма, която отива най – добре на лицето е важен аспект от гримирането и страхотната визия, която целиш да постигнеш. При сърцевидна форма на лицето, най-оптимален вариант е, когато формата на веждите е плътна и с естествена извивка, принципно права. Тази форма на веждите спомага за омекотяване чертите на челото и балансиране на силно изпъкналите очертания на лицето.

4 Основни Makeup Съвета За Квадратно Лице

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio