Козметика

Перфектното тяло – мит или истина?

С настъпване на горещите летни месеци, всяка жена си задава въпроса как най-лесно и бързо да постигне мечтаната фигура. Перфектна талия, стегната и здрава кожа без целулит, без натрупани мазнини – възможно ли е това?
Да, и ние от Салони MURPHY знаем няколко ефективни и доказани метода.

Първо се спираме на масажите. Познати още от древността, масажите влияят ефективно върху редица показатели, органи и системи – подобряват метаболизма, кръвообръщението, лимфотока, увеличават диурезата и действат благоприятно върху ЦНС. По този начин се подобрява и цялостното състояние на организма, понижават се нивата на стреса и умората , подобрява се и качеството на съня. Има различни видове масажи – класически, лечебен, спортен, арома, релаксиращ, като всеки един от тях включва различни похвати на работа и повлиява целенасочено определени фактори. А най-актуалния за сезона е антицелулитен.

Антицелулитния масаж успешно се бори с мастните натрупвания и премахва срастванията на съединителната тъкан – познати още като целулит и „портокалова кожа„. Колкото и безобидно да изглежда целулита, в някои случаи той не е само козметичен дефект, а заболяване на организма. Класифицира се по степени и всяка една от тях изисква различен подход и комбинация от процедури, балансирано хранене и спорт. Този тип масаж раздвижва процесите, които са затихнали, подобрява метаболитните функции и възстановява организма. Масажът се извършва мануално, като техниката и интензитета на движенията са съобразени с обработваната зона и задълбочеността на проблема . Според индивидуалното състояние са необходими различен брой сеанси, за постигане на дълготраен и задоволителен ефект.

Положителните резултати и оценки на клиентите ни, са показател, че сме в правилната посока. За по-бързи и ефективни резултати са възможни различни комбинации на мануален антицелулитен масаж с апаратни процедури. Ние ви препоръчваме “Venus Legacy “- революция в естетичната медицина и първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа. Комбинирайки три модерни технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF), и VairPulse технология постигаме страхотни резултати:

  • Редуциране на целулит
  • Скулптуриране на тялото
  • Намаляване на обиколките
  • Стимулира образуване на колаген и еластин в кожата

Препоръката ми към Вас е да се обърнете към специалист , който ще ви консултира и изготви програма за работа, включваща най-подходящите за Вас процедури и методики. Резултатите, разбира се, са строго индивидуални, но ние обещаваме да надминем първоначалните Ви очаквания! За да запишете своя час, свържете се с нас.

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio