Козметика

Makeup Съвети За Овално Лице

Ако формата на лицето ти е овална, придържай се към естествените си лицеви очертания при гримиране. Овалната форма на лицето те лишава от необходимостта да купуваш купища козметични продукти, за да оформиш перфектната повърхност, към която се целиш. Всъщност овалната форма е формата, към която всички се стремим при гримиране.

Подчертай Най-Добрите Си Черти

Подходящата основа за грим е най-важната част от гримирането. Правилните за твоето овално лице контуриращи продукти ще помогнат за красиво оформяне на контурите на лицето ти, така че фините линии ще се слеят и ще направят заедно перфектна гладка повърхност.

syveti za grim pri ovalno litse murphystylecom

Подчертай най-добрите черти на лицето си като нанесеш малки точки от матираща основа в центъра на челото, на брадичката, на бузите и върху носа. Разнеси равномерно текстурата върху кожата на лицето си.

Основата за грим ще помогне на грима ти да се задържи през целия ден без да се размазва. След като я нанесеш по описания начин, можеш да продължиш с оформянето на цялостния грим на лицето ти.

Придържай Се Към Естествената Форма На Веждите СИ

Не рискувай с прекалено тънка или обемна форма на веждите. Придържай се към тяхната естествена форма.

Подчертай Цвета На Очите Си Или Устните, Но Не И Двете

Когато излизаш вечер, съвсем спокойно можеш да заложиш на провокативен очен грим, например опушения грим. Червилото, обаче, нека остане в цвят близък до този на устните ти. Ако пък желаеш да изпробваш как ще ти стои ярко червено червило, то тогава нанеси по-прост очен грим. Един пласт спирала и очна линия ще свършат перфектна работа. Като цяло можеш да почертаеш и цвета на очите си и устните си, но избягвай комбинация от двете.

→ Основни Makeup Стъпки При Гримиране На Лице С Форма На Сърце

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio