Козметика

Красиво тяло чрез криолиполиза Cooltech®

Най-модерната апаратура за изцяло ваш контрол над мазнините. Високо ефективна и сертифицирана технология от испанския производител COCOON Medical, която стъпва на принципа на уязвимостта на мастната тъкан и мастните клетки (адипоцитите) към температурни промени, в случая чрез технология на контролирано охлаждане.

Защо е ефективно?

Процедурата е вашето време за контрол над мазнините. Обикновено са необходими между 1 и 3 сесии на една и съща зона през около 6 седмици. Резултатите се виждат след 15 дни до 3 седмици, а ефектът продължава да се разгръща постепенно в рамките на 6 месеца. С 3 процедури се постига до 70% унищожение на мастните клетки.

Как протича?

Нашият специалист ще ви посрещне и проведе персонална консултация и анализ на здравословното ви състояние, ще обсъдите вашата цел, пътя за действие и евентуални притеснения, ще измери плътността на мастните натрупвания на избраната от вас зона и ще създаде ваш личен Картон.

Процедурата се извършва в легнало състояние, подготовката включва поставянето на контактен гел и мембрана, патент на производителя. Работи се посредством специален накрайник, който засмуква мастните тъкани чрез вакуум ефект. Третираната област се охлажда до – 8 градуса по Целзий за около минута, а самата процедура продължава 70 минути. След това започва постепенен процес на изхвърляне на мазнините чрез лимфната система, като технологията използва естествените процеси на тялото, без да уврежда другите тъкани.

В края на процедурата нашият специалист ще ви направи ръчен масаж за отпускане на кожата, ще почисти третираната зона и ще обсъди с вас въпросите, които може да са възникнали междувременно. Тъй като процедурата е неинвазивна, клиентът може да се върне към обичайната си дейност незабавно.

Комплексният подход винаги дава максимални резултати. В MURPHY Aesthetics държим изключително много на личното внимание към клиента, проследяемостта и допълващата грижа. Препоръчваме прием на повече вода (минимум 2 литра на ден), по-лек хранителен режим и активно движение. Две седмици след процедурата може да се направи Venus Legacy, например. Комбинираният подход се прилага само след предварителна консултация с нашите специалисти и изготвяне на индивидуален план за прилагане на процедурите.

Кои зони могат да се третират?

Корем, паласки, бричове, бедра, колена, ръце, гръб и двойна брадичка (на разположение в MURPHY Aesthetics на малко по-късен етап).

Заповядайте! Запишете своя час за безплатна консултация и изготвяне на индивидуален план за красота още сега!

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio