Козметика

Бъдете такива, каквито сте. И по-красиви.

Ние сме Салони MURPHY и от години предлагаме услуги в областта на фризьорството. Много от вас знаят и за останалите ни услуги – ритуали за коса, прически, бръснарство, маникюр, педикюр. Бързо да споменем, че вече предлагаме и професионален грим на място за постоянно.

Но това е само половината от нашата дейност. Имаме да ви предложим и още.

Решихме да отделим естетичните процедури като нов бранд, с отделни социални канали (Facebook & Instagram), за да получавате по-структурирана информация за новостите и промоциите ни. Всичко, което трябва да направите, за да не ги пропускате, е да последвате линковете и харесате страниците ни.

В какво сме силни в
MURPHY Aesthetics:

 

Терапии за лице с BERGMAN

Терапии за лице с GERNETIC

Hydrafacial

Химични пилинги

PERK

Microblading

Microneedling

Поставяне и ламиниране на мигли

Лазерна епилация

Venus Legacy – антицелулитни процедури

Мезотерапия

Масажи

Каква е идеята на програмата „Бъдете такива, каквито сте. И по-красиви.“

Да вземеш Голямото решение за промяна е лесно, но на всички ни е трудно да сме постоянни в малките стъпки всеки ден. С тази кампания искаме да сме ви полезни, а вие да сте щастливи и да посрещнете лятото по-красиви!

Как? Изяснете целта си – кое искате да подобрите? Да подмладите кожата на лицето си или да стегнете тялото си, да заличите белези или да премахнете трайно обезкосмяването? Или съчетание от няколко цели? А защо не всичко?

В MURPHY Aesthetics ви разбираме и за нас ще е удоволствие заедно да извървим пътя. Ще ви изготвим индивидуална програма, съобразена с ежедневния ви ритъм и свободно време. Може да акцентираме върху един тип процедури в пакет или да съчетаем повече от един вид и в рамките на едно посещение да работим по няколко направления, което ще донесе и по-ефективни резултати. Нашата крайна цел е вашето преобразяване, здраве и самочувствие.

Вие сте уникални с талантите, уменията и опита си, с гледната си точка и отношението ви към света. Бъдете такива каквито сте, а сега и по-красиви! Ние ще бъдем с вас по време на самото пътуване, с всички въпроси, които ще изникнат по пътя и отговорите, които сме готови да ви дадем веднага.

Как сме се организирали?

  • Започваме с безплатна консултация в нашия салон, по време на която идентифицираме заедно целите и изготвяме комплексен план за действие с конкретни стъпки във времето и финансови параметри.
  • Изпращаме ви покана да се включите в специалната ни Facebook група, в която ще си споделяме и подкрепяме взаимно. Групата е затворена, с достъп само за тези, които имат нужда да следят прогреса си.
  • Записваме вашите часове, а вие се наслаждавате на посещенията при нас. Това е вашето време.
  • Споделяме резултати, въпроси и, при желание, снимки. Сверяваме си часовника и поддържаме фокуса на програмата, взаимно се подкрепяме и проследяваме резултатите.
  • Успешните истории не бива да остават неразказани. Ще се радваме да напишете своята като отзив в социалните ни мрежи и уебсайта ни, за да вдъхновим и други да подобрят живота си!

 

Помислете какво искате да промените и се свържете с нас.

Отдайте се на едно динамично и вдъхновяващо пътешествие, в което ние ще сме до вас. Заложете на малки стъпки всеки ден, а не на спринт в края на пролетта!

Споделете и с приятел!

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio