Фризьорство

Дани, Хриси, Криси и Милена – част от лансирането на PREMIÈRE

Докоснете се до новата ера в грижата за косата – революционната серия PREMIÈRE и нейното ексклузивно лансиране!

Двойно действие за възстановяване!

Нашите Care Coach фризьори Дани, Хриси, Милена и Криси ни отвеждат на едно изключително вълнуващо и вдъхновяващо събитие, а именно лансирането на най-новата и иновативна серия от марката Kèrastase – Première! Повече от любопитни сме да разберем какво ново ще ни поднесат тези продукти, как ще усещаме косата си след тяхното използване, както и нещо емблематично за марката – ароматът!


Изследване и Високоефективни формули

KÉRASTASE винаги използват съвременни проучвания, за да разработят иновативни решения за грижа за косата. Най-новата серия PREMIÈRE е резултат от дълги научни изследвания и разработки – 12 патента и повече от 600 теста. Екипът от експерти работи усърдно, за да предостави на клиентите най-доброто и луксозно изживяване за постигане на желаните резултати.


Силата на науката

  1. 3% лимонена киселина: Лимонената киселина улавя и премахва излишъка калций от повърхността към серцивината на косъма и премахва калциевите частици, като придава блясък и и движение на косата.

2. 5% глицин: След като калцият бъде премахнат, тази аминокиселина прониква във вътрешния слой на косъма, за да свърже отново прекъснатите връзки между кератиновите вериги, като значително намалява накъсването.

3. Пептид: Верига от аминокиселини, която попълва повърхността на косъма с материя.


Събитие по Лансиране

За да отпразнуваме този важен момент, KÉRASTASE организираха специално събитие за всички Care Coach фризьори, което се състоя на 29-ти януари в преобразената Академия Лореал България. Нашите фризьори бяха посрещнати от welcome drink, ексклузивни подаръци и невероятна стена за снимки.

 

Събитието протече с въвеждаща част от Албена Петрова (Salon Development Expert за Кѐrastase България), а след това всеки от фризьорите ни успя и да се докосне до текстурата на продуктите, както и тяхното въздействие, след като самите те изпробваха терапия Première.

 

 

Очаквайте съвсем скоро и много вълнуващо събитие в Салони MURPHY, когато ще можете и да изпробвате ритуалът Première!

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio