Фризьорство

Топ Фризьор Благовеста Захариева част от Glamour Beauty Festival 2023

Уикендът беше бляскав (03.06-04.06), защото отново се проведе ежегодното събитие Glamour Beauty Festival – 2023.

 

Glamour Beauty Festival 2023 murphystyle L'Oreal 2

 

Този път, част от него имаше възможност да бъде Топ Фризьорът на MURPHY STYLE – Благовеста Захариева!

Glamour Beauty Festival е събитие, което се провежда в различни големи градове по света и представлява уникална възможност за любителите на красотата да се насладят на изживяване в света на грима, модата и козметиката. Това е едно от най-големите и престижни събития в индустрията на красотата.

 

Glamour Beauty Festival 2023 murphystyle L'Oreal

 

Glamour Beauty Festival в България със сигурност е едно от най-очакваните събития в индустрията на красотата.

Организирано от списание Glamour и съвместно усилие с водещи марки като L’Oréal Professionnel Paris, то и този път привлече хиляди посетители, които се насладиха на най-новите тенденции и продукти в света на красотата.

Посетителите също така имаха възможност да се запознаят с най-новите тенденции в света на грима и козметиката, да се научат от професионалисти за техниките на нанасяне на грим, да получат персонални консултации за грижа за кожата, но и най-вече за косата – вдъхновявайки се за най-новите трендове, представени от световната марка L’Oréal Professionnel Paris!

 

 

L’Oréal Professionnel Paris е една от водещите марки в козметичната индустрия и има голямо присъствие на Glamour Beauty Festival.

В рамките на събитието, L’Oréal Professionnel Paris предлага разнообразни активности, като демонстрации на продукти, консултации с професионалисти, какъвто е Топ Фризьорът Благовеста Захариева, които позволяват на посетителите да се запознаят с продуктите и техниките на марката.

STEAMPOD 4.0 Професионална преса за коса с пара; MURPHY SHOP

На специално обособеното пространство на L’Oréal Professionnel Paris посетителите имаха възможност да опитат най-новите продукти за професионалната грижа на косата, както и Steam Pod 4.0 – професионална преса за коса с пара.

 

Професионалният фризьор Благовеста Захариева, беше част от изложението през целия уикенд, за да помогне на всеки посетител да избере най-подходящите продукти и да научи техниките на правилното стилизиране на косата.

 

Glamour Beauty Festival 2023 murphystyle L'Oreal 4

Това представлява отлична възможност за посетителите да се научат от най-добрите професионалисти в индустрията.

Събитието и тази година успя да привлече както професионалисти, така и любители на красотата, които желаят да се насладят на един уникален опит и едновременно с това да се се забавляват.

То предлага възможност на посетителите да се чувстват като звезди и да се потопят в магията на красотата и модните тенденции.

 

Glamour Beauty Festival 2023 murphystyle L'Oreal

 

Повече за самото събитие може да разберете в новия Влог, качен в YouTube канала ни, в който Благи разказва повече за продукта и ви прави кратка разходка из кътчето на SteamPod 4.0!

 

За още вдъхновение от бляскавия свят на МurphyStyle, последвайте ни:
Facebook: MURPHY STYLE
Instagram: @murphystyle

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio