Седмично вдъхновение

Тайните За Красота на Мерилин Монро

Мерилин Монро е икона на красотата и стилът й е вдъхновение за много жени по света.

 

От ужилените сякаш от пчели червени устни до платинените къдрици, Мерилин Монро беше – и все още е – най-известната икона за красота; склонността й към блясък, която резонира с толкова много от нас днес.

 

Именно по тази причина ние потърсихме тайните за красота на Мерилин, които я правят толкова запомняща се и иконична.

 

Затова продължавайте да четете, за да разберете…

 

 

Тя се пазеше от слънцето

„Аз лично съм против дълбокия тен, защото обичам да се чувствам блондинка навсякъде“, обяснява Монро към въпроса „защо не се излага на слънце“ – въпреки факта, че това е било „на мода в Калифорния“.

Така че забравете бронзантите и фалшивия тен, в които много от нас се кълнат днес.

 

Грижа за кожата

 

Мерилин Монро отделя голямо внимание на грижата за кожата си. Тя използва меки почистващи продукти и хидратиращи кремове, за да запази кожата си мека и свежа. Така че, една от тайните й за красота е редовната и правилна грижа за кожата.

 

Използване на червило

 

Мерилин Монро беше известна със своята червена хубава усмивка. Тя използва червило в ярки, наситени цветове, което придава неповторимо излъчване на устните й. Изборът на правилния нюанс на червилото е ключът за постигане на подобен ефект.

 

Какво носеше в леглото

 

Известно е, че Монро не е носила дрехи в леглото, заявявайки, че пижамите и „страховитите нощници“ пречат на съня й. Това, което обаче носи , са пет капки Chanel No.5 , парфюм, за който се твърди, че е добавяла в ледените си бани.

 

Да… ледени бани

Напоследък е много разпространено измиването в ледено студени води, но Мерилин доста по-рано е извършвала това действие. Говори се, че тя си е правела леденостудени вани, за да поддържа кожата си стегната и свежа.

 

Отделяне на внимание на очите

 

Мерилин Монро често акцентира очите си. Тя използва черна очна линия по горния и долния клепач, за да подчертае формата на очите си. Това добавя изразителност и сексапил към нейния грим.

 

Правилно оформяне на веждите

 

Оформените вежди придават перфектна рамка на лицето. Мерилин Монро бе известна със своите добре оформени, леко извиващи се вежди. Те помагат за дефиниране на нейното лице и подчертаваха очите й.

 

Здравословна храна и фитнес

 

За да поддържа своята идеална фигура и красота, Мерилин Монро полага големи усилия за добре изграден хранителен режим и физическа активност. Тя предпочита здравословна храна, като плодове, зеленчуци и пилешко месо, и често практикува умерена физическа активност като плуване и йога.

Тя знае важността на съня

Жена, която се наслаждаваше на съня си – Монро отделя между пет и десет часа затворени очи на нощ в широко единично легло. В неделя? „Това е моят един ден пълно свободно време. Понякога ми отнемат два часа, за да се събудя, наслаждавайки се на всеки последен момент на сънливост“, каза тя в интервю за списание Pageant .

Тайната за красота в днешно време е MURPHY STYLE 🤩

Направете и вие вашият ден красив, като запазите час още днес тук.

Последвайте ни:

Facebook: MURPHY STYLE
Instagram: @murphystyle

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio