Фризьорство

Перли! Най-трендовият нюанс в косата през 2023 г.

2023 година е – перлите са по-актуални и по-популярни от всякога!

Чрез техния блестящ бял цвят и перлена текстура те стават привлекателни и подходящи за различни стилове и поводи. Но те са и непреходен символ на елегантност, изисканост и нежност.

 

Именно по тази причина днес ние ги виждаме навсякъде около нас, в различни модни елементи – от бижута и аксесоари до облекла и обувки, дори коси!

 

 

Те се комбинират лесно с различни цветове и материали, което позволява на дизайнерите да изразят своята креативност и да създават разнообразни модни комбинации. Но и не само! Перлените цветове предлагат необичайна и изискана визуална естетика, която подчертава индивидуалността на притежателя си.

 

Те са нежна комбинация от различни оттенъци, което допринася за уникалността и персоналността на прическата, затова и L’Oréal Professionnel Paris  пренасят перления блясък и в косите през 2023 г.

 

Актуалната техника French Balayage Pearls, представена от Топ Фризьор Благовеста Захариева, MURPHY STYLE

 

Перлените цветове могат да се прилагат върху различни типове коса, включително светли, тъмни, руси, черни и кестеняви нюанси. Те могат да се комбинират с различни стилове на прически и да бъдат подходящи както за дълга, така и за къса коса.

 

 

Перлите имат символично значение и се свързват с качества като чистота, мъдрост и женственост. Те се асоциират със силни и независими жени и могат да бъдат използвани като израз на личност и стил.

Перлените цветове се състоят от комбинация от различни оттенъци, което позволява на хората да изберат най-подходящата комбинация за своята кожа, очи и персоналност. Това предлага широка гама от възможности за експериментиране с цветове и стилове.

 

Техника French Balayage Pearls; Фризьор: Христина Михайлова; MURPHY STYLE

 

Тези фактори допринасят за популярността на перлените цветове в косата и ги правят толкова актуални в светлината на съвременните модни тенденции.

Комбинирайки нежно и постепенно изсветляване с неутрализиращи тонове, новата професионална услуга в две стъпки от L’Oréal Professionnel ParisFrench Balayage Pearls предлага нов многоизмерен, сияен, перлен цвят. Всичко това цели постигането на по-изтънчен и ефектен цвят, с който няма как да останете незабелязани.

Техника French Balayage Pearls; Топ Фризьор Благовеста Захариева – MURPHYSTYLE

 

 

Новата техника с перлен ефект от L’Oréal Professionnel Paris предлага естествен завършек, който фино преминава от по-тъмни към по-светли тонове.

 

 

 

 

Класическото двуетапно изсветляване и тониране, с което е известен френският Balayage, сега е подсилено с перлено покритие. Така се постига ефект на свежи, леки отблясъци.

Представяйки най-новата перлена тенденция към класическата френска техника –  балеaж, получаваме естествен цвят с преливащи се акценти.

 

 

Перлените сенки са решение за всички жени, които обичат да добавят нещо допълнително към класическия стайлинг. За тези, които искат да предусещат тенденциите и първи да ги интерпретират по свой начин, носейки ги по свой начин.

 

Техника French Balayage Pearls; Топ Фризьор Благовеста Захариева; MURPHY STYLE

 

French Balayage Pearls е начин да изразите индивидуалността си, като добавите обрат към стандартното си боядисване. Така че какво чакате…

 

Запазете своя час за перлено преобразяване в MURPHY STYLE

 

Последвайте ни за още вдъхновение:
Facebook: MURPHY STYLE
Instagram: @murphystyle

 

 

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio