Козметика

Makeup Съвети За Зелени Очи

Кои са най-подходящите цветове грим за зелените очи? Този цвят очи са най-рядко срещаният сред хората. Смята се, че едва 2% от населението има зелени очи.

В този ред на мисли, когато говорим специално за зелените очи, не става въпрос просто да се спрем на сенки, които стоят добре спрямо цвета на кожата ни. Би трябвало да включиш и цвета на очите си в цялостната ти представа за начина, по който ще изглежда грима ти, както за през деня, така и за вечерта. Ако и твоите очи са зелени, нека видим как можеш да подбереш най-добрите комбинации гримове и цветови гами, за да изглеждаш ослепително.

Включи Лилавия Цвят

Не би сгрешила, ако включиш лилавите нюанси в грима си. Изкусно и нежно подчертаване на мистериозните зелени очи може да се създаде, когато заложиш на лилави сенки за очи. Лилавият цвят в комбинация със зеления служи перфектно за контраст, на фона, на който зеленият цвят на очите ти ще изпъкне и ще привлича вниманието върху себе си. В допълнение, можеш да създадеш илюзия за по-големи очи като нанесеш сенки с тъмно сливов цвят към външната част на окото и по-светъл нюанс на лилавото по вътрешната част.

Изключи гримове в цвят сребърен металик

Ако все пак желаеш да експериментираш с гримове в цвят металик, опитай се да избягваш сребърен металик като вариант. Бронзовите нюанси, златните и медните, от друга страна, ще ти свършат страхотна работа. С тях можеш да създадеш невероятна визия за вечерта.

Изключи Черната Очна Линия

Няма да сбъркаме, ако кажем, че всяка една от нас обожава черната очна линия. С нея можем да правим чудеса с грима си. Когато става въпрос за зелени очи, обаче, черната очна линия е далече от най-подходящият избор на очна линия. Много по-добра комбинация, с която, можеш само да подчертаеш уникалността на цвета на очите си, е очна линия с шоколадово кафяв нюанс – особено подходяща за през деня. За вечерта, можеш да се спреш на нещо по-пикантно като златиста очна линия или такава с тъмно син цвят. Когато желаеш очите ти да изглеждат по-големи, очертай долната линия на окото си с бял молив за очи. Запомни – белият молив за очи създава илюзия за по-големи очи, докато черният молив прави точно обратното.

Все пак, ако държиш да използваш и не желаеш да се откажеш от черната очна линия, винаги можеш да избереш въгленова очна линия вместо чистия и наситен черен цвят.

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio