Лайфстайл

„Oh my Gaudy!“ – Събитие в Барселона с Мърфи и Блага (снимки)

За поредна година Арт Директорът Мърфи (@marinhubenovmurphy) и Топ Фризьорът Блага (@blagi_murphystyle) присъстваха на Световното събитие на Intercoiffure Mondial в Барселона, Испания, където професионалисти от цял свят споделят опита си и показват най-новите тенденции в необятните дебри на фризьорството.

Българското представителство на Intercoiffure Mondial (снимка: @svetlana.metodieva)

Intercoiffure Mondial е престижна организация за фризьорство и естетика с членство от 56 страни, сред които е и България.

Миналата година Арт Директор Мърфи бе награден с титлата командир (прочетете повече тук) на друго светско събитие на Intercoiffure в Сен Тропе, Франция.

 

ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СВЕТА

Програмата на тридневното събитие включва церемония по награждаване, гала вечеря, основна реч, тенденции в прическите, сред които: ревюта, откриване на най-новата колекция Intercoiffure Mondial, но и няма как преди всичко без звездно парти за добре дошли.

Intercoiffure Mondial Barcelona Spain 2024 murphy blaga murphystyle

 

Уикендът  започна с ексклузивно парти за добре дошли на плажа в известния Shôko Barcelona, ​​

един от петте най-добри клуба в света (2024г.) – с крака почти в пясъка и цветен коктейл в ръка, Мърфи, Блага и останалите фризьори от организацията се насладиха на средиземноморския бриз и Каталунската атмосфера, която Барселона им предоставя. Това беше и идеалното място за неформално общуване с колеги от цял ​​свят, докато се наслаждават на изискана храна – смесица от средиземноморска и азиатска кухня – от главния готвач Héctor.

 

НЕДЕЛЯТА БЕ ПОСВЕТЕНА ИЗЦЯЛОТО НА БИЗНЕСА И МОДА

В допълнение към необходимите срещи и общото събрание, денят започва с избиране на президент на Intercoiffure за следващите три години. Вдъхновяващия лидер, който зае позицията, всъщност е преизбраният Питър Ф. Пфистър.

Питър Ф. Пфистър – Президент на Intercoiffure Mondial

Фризьорската общност се събира в Барселона за годишния конгрес, където делегатите изразиха с мнозинство подкрепата си за своя президент. Той благодари сърдечно на всички делегати, членове и страни за тяхното постоянно доверие.

Удостоен с честта да служи за още един мандат, Питър Ф. Пфистър се ангажира да повиши още повече престижа на нашата организация и очаква с нетърпение да продължи неуморните си усилия, за да направи нашия звезден символ да блести още по-ярко.

 

Intercoiffure Mondial Barcelona 2024 murphy blaga - murphystyle

На снимката от ляво на дясно: Марин Хубенов – Мърфи, Благовеста Захариева, Питър Ф. Пфистър

 

Събитието бе последвано от нетрадиционна реч на Оливър Лейсе на тема – „Ето как работи бъдещето!“.

Експертът основава една от първите онлайн компании за пазарни проучвания в Германия преди 25 години и се специализира в разработването на пазарни тенденции. Презентацията му обхваща всичко – от използването на изкуствен интелект до роботиката и новите изисквания на клиентите.

Събитието продължи отново от 19 ч. в луксозния хотел за събития Sofitel Barcelona Skipper. Професионалистите от Intercoiffure от целият ​​свят се срещнаха отново за елегантна гала вечеря, започваща с коктейл, сервиран около басейна на реномирания хотел, последван от церемония по награждаване. Гостите имаха възможност да присъстват ная великолепното модно представяне на колекцията Intercoiffure Mondial 2025.

 

Intercoiffure Mondial Barcelona 2023 murphystyle

Огнян Филипов (@ognyan_filipov) заедно с Марин Хубенов – Мърфи 

Intercoiffure Mondial Barcelona 2023 murphystyle Bulgarian Team

Българският екип на Intercoiffure Mondial

 

ТЕМАТА НА СВЕТОВНАТА СРЕЩА – OH MY GAUDI!

 

 

 

Мърфи и Блага успяха да изследват културната и художествена история на Барселона, включително и на Антони Гауди – един от най-влиятелните художници на Барселона.

 

Уникалният стил на Гауди, известен като модернизъм, превръща града във визуално произведение на изкуството, на което те успяха да се насладят. Те посетиха впечатляващите архитектурни шедьоври на Гауди, включително спиращата дъха, все още незавършена Саграда Фамилия и живописния парк Гюел с неговите богато украсени мозайки.

park guell barcelona murphystyle

park guell barcelona murphystyle 2 park guell barcelona murphystyle 4

Личен архив (Мърфи): Парк Гюел, Барселона

 

За професионалисти като Мърфи и Блага е от огромно значение непрестанният порив за научаване на нещо ново във необятния свят на фризьорството. Именно по тази причина те разкриват най-новите модни тенденции постоянно, смесвайки важни дискусии за бъдещето на глобалната общност на фризьорите. Чрез този важен момент,  асоциацията на лидерите оживя чрез зрелищни представления и оживени социални взаимодействия, на които те имаха възможност да присъстват между 25-26 май.

 

 

Какво интересно се случи на отминалите глобални събития на Intercoiffure Mondial?

Разберете повече за Сен Тропе.

Разберете повече за Париж.

 

 

 

Снимки: Личен архив
Последвайте ни:
Instagram: @murphystyle 
Facebook: MURPHY STYLE

 

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio