Лайфстайл

Един ден на фотосесия с Мърфи и ELLE (снимки)

IMG_9567Днес отново ви отвеждаме с Арт Директор Марин Хубенов – Мърфи зад кулисите на звездно събитие, в което той взе участие съвсем наскоро:

Списание ELLE повери стайлинга на топ DJ (it girls) на България в момента – @sammer_here, @varvaramonte

@when_you_wonder_what_to_wear, @nena_nenina за да може Мърфи да ги преобрази в диско дивите, които са всъщност! 

 

MURPHY and ELLE 2024 (15

Снимка: списание ELLE (юни 2024) / фотограф ДЖУЛИЯ ДИМИТРОВА

Денят бе дъждовен, но това не попречи на топ настроението на всички, които създадохме красота в следващите няколко часа.

 

Атмосферата беше заредена с позитивна енергия и креативност, което направи деня наистина специален. Моделките, които всъщност бяха талантливи DJ-и, допълнително допринасяха за доброто настроение със своите уникални стилове и излъчване.

MURPHY and ELLE 2024 (6

 

Започнахме с DJ Sammer, която ни впечатли с обема на косата си, но Мърфи успя да обуздае красивата грива в edjy плитка, която след това тя развихри на снимачния сет.

Плитката успя да акцентира върху богатата текстура и обем на косата й, придавайки завършен и стилен облик.

MURPHY and ELLE 2024 (12

 

 

DJ Ирина Денева или „When you wonder what to wear“ не се страхува да изразява себе си. Подобно на нейните „shame“ партита, тя е shameless да изразява себе си. За стилизирането на нейното платинено Пикси, Мърфи се спря на sleek визия, която придава един още по-a la mode щрих.

MURPHY and ELLE 2024 (8

 

С DJ Нена Ненина заложихме на класическите ретро вълни в унисон с елегантната й визия. Блясъкът е запазена марка на Мърфи.

Косата й беше стилизирана с изящни и плавни вълни, придавайки на визията му елегантност и винтидж шик.

Тези детайлно създадени вълни придадоха на косата й изящен обем и текстура, като по този начин се излъчваше още повече  елегантност, чрез неповторим стил и харизма.

 

 

Косата на DJ Varvara Monte беше майсторски прибрана и вдигната от Мърфи, създавайки по този начин изискан и същевременно модерен вид. Прическата подчерта лицето ѝ и добави нотка на изтънченост и увереност в цялостния ѝ образ.

Косата ѝ беше внимателно оформена и фиксирана, създавайки стилен контур около лицето ѝ. Тази прическа не само че акцентираше върху нейните черти, но и излъчваше увереност и стил, идеални за нейното присъствие.

Така успяхме да завършим красивия снимачен ден.

Фотосесията завърши с много усмивки и удовлетворение. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия, всички присъстващи успяха да създадат една наистина вдъхновяваща атмосфера.

MURPHY and ELLE 2024 (14

 

 

Моделките-DJ-и блестяха със своите стилни прически, създадени от Мърфи, и професионализъм, доказвайки, че истинската красота и талант не зависят. Това беше един незабравим ден, изпълнен с креативност, стил и отлична енергия, който със сигурност ще остави трайни спомени у всички участници.

 

 

 

Разберете повече за професионалния път на красивите дами като вземете най-новия брой на списание ELLE

Благодарим на:

Арт Директор ELLE: Theresa Voskanyan
Локация: Ж Jazz Room
Фотограф: Juliadimitrova.com
Стилист: Polina Dobrovskaya

 

Последвайте ни:
Instagram: @murphystyle 
Facebook: MURPHY STYLE
Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio