Лайфстайл

Марин Хубенов и Благовеста Захариева взеха участие в престижно събитие в Париж

Intercoiffure Mondial е престижна организация за фризьорство и естетика с членство от 56 страни. Именно тя организира международно тридневно събитие в Париж, Франция (от 17 до 19 септември), в което взеха участие Арт директор на Салони MurphyМърфи и Топ фризьор Блага. По време на престоя в Париж специалистите имаха възможност и да направят разходка по река Сена с кораб, срещайки се на Port de la Conférence, където успяха да общуват с други всепризнати имена в сферата на фризьорството и да обменят опит.

 

Събитието бе под наслов „Hair Cabaret„. Българското участие, начело с Почетния президент на Intercoiffure Bulgaria стилист Капанов, направи шоу „Ренесанс“. В събитието взеха още участие страни като САЩ, Канада, Швейцария, Австрия. Марин Хубенов отново се открои със своята визия, която създаде за модела си.

През последният си ден специалистите на Салони Murphy успяха да присъстват и на семинар, в който взеха участие имена от САЩ като Stephen MOODY, Stan NEWTON и Josh DEMARCO. Workshop бе под наслов „Hands-on“ или иначе казано, изкуството на рязане с ножици.

Ако сте пропуснали: Салони Murphy взеха участие и в българското събитие на Intercoiffure Mondial организирано на 11 септември. Можете да прочетете повече тук, за това какви награди обраха те.

Можете да ни последвате в Instagram, както и във Facebook: @murphystyle за да научавате най-новото, което се случва в екипа ни, както и да се вдъхновите. Заблести с Murphy! ✨

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio