Лайфстайл

Салони MURPHY обраха наградите на XXV фестивал Intercoiffure Bulgaria

На 11-ти септември 2022 г. в хотел „Балкан“ се проведе XXV фестивал Intercoiffure Bulgaria, в които взеха участие голяма част от екипa на Салони MURPHY. Организираният фестивал е международен конкурс за прическата и красотата.

Intercoiffure Mondial е най – голямата световна организация за фризьорство и естетика. В нея членуват 56 държави, в които е и България, както и Арт Директор на Салони MURPHY – Марин Хубенов. Той бе част от журито, което оценяваше визиите.
Събитието бе разделено на две части – конкурсна програма и награждаване. Екипът на Салони MURPHY се включи в категориите: сватбена прическа, вечерна прическа и ежедневна прическа. Създадените, от тях визии, се откроиха с еклектизъм, функционалност и уникалност. Усилията им бяха оценени, защото получиха награди във финалната церемониална част, сред които грамоти, ваучери и купи.

Даниел Кръстев

След края на състезателната част от фестивала започва Шоу на нациите с участието на професионалисти от Италия, Република Северна Македония и др. Арт Директор Мърфи също показа своята открояваща се визия.

Шоуто на Intercoiffure Bulgaria ще бъде представено както във фестивала в София, така и на 17 септември във Франция, в които ще вземат участие Арт Директор Мърфи и Топ Фризьор Блага.
Очаквайте новите им невероятни визии от Париж, Франция на 17 септември, а до тогава следете ни в Instagram @murphystyle и във Facebook Murphystyle.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio