Фризьорство

Сватбен Брънч България – през погледа на Мърфи и Блага

„Идеалната церемония е тази, в която има атмосфера!“, казва Мая Петкова, автор и водещ на сватбени церемонии, както и главен организатор на „Сватбен Брънч“, който отново се проведе през изминалата събота в Hyatt Regency Sofia.

 

Смятаме, че всеки ще се съгласи с нейното твърдение. Истината е, че този толкова съкровено чакан от двойките ден е изпълнен с много компоненти, които предварително трябва да бъдат добре обмислени и планирани. На това събитие, влюбените се докоснаха до всички тези компоненти, които изграждат сватбения ден. Успяха да се насладят на украса, детайли от менюто, напитки, с които да отбележат първата си целувка като семейство, така мечтаните рокля и костюм и не на последно място – грим и стайлинг визии. Именно там думата имаше екипът на Салони за красота MURPHY и по-точно – Марин Хубенов – Мърфи и Благовеста Захариева. Двамата преобразиха не само главната булка за събитието, но и шаферките, както и моделите за ревюто с булчински рокли.

 

 Вижте повече в следващата галерия от снимки:

Грим: @kirilgutsov
Модел: @veronikamihnev

Mодел: @uzdria

Модел: @veronikamihnev

В края на събитието се проведе томбола, която да зарадва младите двойки с подаръци от всеки участвал в Брънча. Не пропуснахме да се включим и Марин ХУбенов – Мърфи връчи двата подаръчни ваучера на бъдещи булки, които съвсем скоро очакваме в Салони MURPHY.

Имаше и панелна част, в която всеки отправи своите професионални съвети към бъдещите младоженци. Ако в момента планирате своя сватбен ден и искате да научите повече за това кога да включите сватбената прическа в графика, прочетете съветите на Мърфи и Блага:

„Подготовката на прическата започва доста преди големия и вълнуващ за всяка двойка ден. Важно е дамите да знаят, че изборът на прическа се случва след избора на рокля и воал. След като имат ясна визия за тях, се записва пробна сватбена прическа. При пристигането за запазения час е важно булката да носи със себе си воала.

Хубаво е първата пробна прическа да се случи поне 2-3 месеца преди самия сватбен ден. Това се прави и с цел да се обсъди цвета на косата, който понякога подлежи на нежна промяна. По този начин максимално ще се подчертае контура на лицето, детайлите на роклята, както и на самия воал.

Важно е да се отбележи и грижата за косата. След провеждане на консултация се избира персонализиран рутиал или терапия, които максимално да подхранят косата, така че тя да бъде бляскава и хидратирана до големия ден. Случва се и записване на втори час за пробна прическа и ранното планиране на тези часове е от ключово значение.

Друг важен елемент е това дали булката желае аксесоар към прическата. Видът на аксесоарите се избират спрямо прическата, заедно с фризьора, по време на самата пробна прическа. Хубаво е да се предвиди взимането на поне 2-3 аксесоара от различен вид, за да се обсъдят различните варианти.

Салони за красота MURPHY предлагат цялостен стайлинг, както за булката, така и за гостите на сватбата – и в салоните ни, и на предварително посочена локация.“

 

Ако в момента планирате своя сватбен ден, ние с радост ще допринесем за блясъка ви! 

Можете да ни открийте в социалните ни мрежи:

❤Facebook страницата ни Салони MURPHY

📸Instagram @murphystyle

📲В нашето приложение MurphyStyle Club

🛍Пазарувайте в MURPHY SHOP

 

Или на следните адреси:

📍Център, ул. Граф Игнатиев 3, тел. 0887 427 192
📍Стрелбище, бул. България 11, тел. 0887 428 326

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio