Фризьорство

Терапия за косата поне 1 път в месеца? Задължително!

Редовната терапия за косата е важна, тъй като помага да поддържаме здрава и красива коса.

терапия за коса - murphystyle

В свят, изпълнен със запълнен график и бърз темп, всеки от нас заслужава да се отделя време за себе си и да се погрижи за своето благополучие. Една от най-ценните ни активи е нашата коса – израз на самоувереност, красота и здраве.

Косата ни е подложена на множество фактори, които могат да я увредят и направят изглеждащата уморена и безжизнена. Ежедневният стрес, влиянието на околната среда, употребата на химикали и интензивното стилизиране с уреди за оформяне на косата – всичко това оказва натиск върху косъма ни. Като редовно правим терапия за косата, я освежаваме и възстановяваме, предоставяйки й необходимите хранителни вещества и влага, за да бъде красива и силна.

 

Затова позволете ни да ви разкажем повече: защо етапът на терапия за косата, извършван поне веднъж на месец, трябва да бъде неотложна част от вашия бюти режим.

  1. Хидратация и подхранване:

Косата ни може да страда от сухота и липса на хранителни вещества, особено ако използваме химически обработки или излагаме косата си на топлина от сешоари или преси за изправяне.

Терапията за косата допринася за хидратацията и подхранването й, предоставяйки необходимите влага и хранителни вещества, които поддържат косата здрава и блестяща.

Косата има нужда от подходящи хранителни вещества, за да се запази здрава и красива.

Терапията за косата предлага продукти, богати на витамини, минерали и протеини, които подхранват косъма от корена до върха. Тези съставки предоставят необходимата хидратация и подобряват еластичността на косата, като предотвратяват изсушаването и крехкостта.

2. Възстановяване на увредената коса:

Нашата коса е подложена на влиянието на различни фактори като топлина, слънце, вятър, химически продукти и стилизиране.

Това може да причини увреждания като изсушаване, счупване и загуба на блясък.

Редовната терапия помага да се възстанови увредената коса чрез подхранване и хидратация. Тя предлага специализирани продукти и процедури, които дълбоко проникват в косъма и възстановяват неговата структура.

Ако косата ви е увредена от бои, изправяне, къдрене или други обработки, терапията може да помогне за възстановяването й.

Специалните продукти за терапия имат формули, които помагат да се поправят увредените участъци на косата и да се възстанови нейният естествен блясък и еластичност.

3. Поддържане на здравия скалп:

Здравият скалп е основата за здрава коса. Терапията за косата включва и масаж на скалпа, който стимулира кръвообращението и помага за поддържането на здрав скалп.

Това може да подобри растежа на косата и да предотврати проблеми като сърбеж, сухота и пърхот.

4. Релаксация и самоувереност

Времето, прекарано на терапия за косата, е истинско удоволствие и момент за релаксация.

Подложението на различни масажи и процедури, докато се грижим за косата си, ни помага да се отпуснем и да се отдалечим от стреса на ежедневието. След като направим терапия, се почувстваме освежени и подобрени. Това ни дава повече самоувереност и положителна самоподобреност.

5. Предотвратяване на увреждането от бъдещи обработки:

Редовната терапия за косата може да помогне да се предотврати увреждането, което може да възникне при бъдещи обработки като боядисване, изправяне или къдрене.

Като предоставяте на косата си подхранване и подсилване, терапията прави косата по-устойчива и по-малко податлива на увреждане.

Все пак, честотата на терапията за косата може да варира в зависимост от конкретните нужди на вашата коса.

Такава регенерираща терапия за коса е Fusio-Dose на Kérastase (достъпна в MURPHY STYLE)

терапия за коса с Fusio-Dose - murphystyle

 

Основата на грижите с Fusio-Dose са четири активни концентрата и пет бустера, които се смесват от фризьора в 20 възможни комбинации, предоставяйки най-персонализираната грижа за косата според нейните нужди.

 

Професионално измиване в MURPHY STYLE
Топ Фризьор Благовеста Захариева (MURPHY STYLE) прилага терапия за коса с Fusio-Dose

За кого са предназначени Fusio-Dose?

Всеки, който не е напълно доволен от състоянието на косата си. След боядисване, след изсветляване, при редовно третиране.

Матовост и слабост на боядисаната коса, финост и недисциплинирана на естествената коса, слабост, крехкост и липса на еластичност .

Ритуалът не само успешно се справя с тези и други проблеми, но благодарение на активните съставки във висока концентрация, осигурява незабавен резултат, като незабавно усещате косата си по-красива и здрава.

Топ Фризьор Милена Иванова – MURPHYSTYLE

Важно е да откриете какво работи най-добре за вас и да се консултирате със квалифициран специалист, ако имате специфични проблеми с косата си.

Затова, ако искате да имате здрава, красива и силна коса, не забравяйте да правите терапия за нея поне веднъж на месец. Тя е ключът към оптималното здраве и външен вид на вашата коса.

Марин Хубенов – Мърфи; Арт Директор на MURPHY STYLE

Посетете професионалистите, които ще ви предложат подходящи продукти и терапии, специално подбрани за нуждите на вашата коса.

Нека вашата коса бъде забележителна и олицетворение на вашата красота и здраве.

Запазете своя час за безплатна консултация и диагностика на скалпа в MURPHY STYLE

Последвайте ни:
Facebook: MURPHY STYLE
Instagram: @murphystyle
Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio