Повече за продуктите

Lòreal INOA BLOND RESIST – боята за коса, за която не си и мечтала!

Време е да разбием всички митове, че изрусяването съсипва косата, а безамонячните бои се измиват бързо! С боята от бъдещето Loreal INOA Blond Resist, дълготрайният цвят, блясъкът и здравият косъм вървят ръка за ръка.

3474636383108_INOAblondresist_INOA_permanent_PackshotPhoto

Тази иновативна боя ще покрие перфектно косъма, като запази цвета дори и след 42 измивания! Споменахме ли, че е безамоячна и абсолютно безвредна не само за косата, но и за скалпа? Дори няма да усетиш силния типичен мирис, който се носи от продуктите за боядисване, защото тя няма такъв! Какво да очакваш от Loreal INOA Blond Resist?

  • Оптимален комфорт за кожата за скалпа
  • Оптимална толерантност към косата
  • Великолепен и равномерен цвят и блясък
  • Перфектно покритие на белите коси
  • Без неприятен мирис

3474636383108_INOAblondresist_ResultHairPhoto_permanent

Само за 35 минути вашият фризьор ще изсветли косата ви до 3 тона, като ефектът ще е не само истински топли или студени тонове, но и мека, нежна за докосване, коса!

346

Всички русокоси дами знаят колко усилия и чести боядисвания се изискват, за да задържат естествен и бляскав цвета на косата. Много честото и постоянно третиране уврежда допълнително косъма и така русата коса загубва блясъка си и изглежда изтощена.

Точно затова професионалистите от Loreal създадоха продукт, който подмладява, освежава и съживява косата! Благодарение на ODS технология (формула, богата на масла), цветът прониква в косъма и се закрепва в сърцевината му.

Като боя от бъдещето, INOA изисква специални иновативни инструменти за работа с нея. Затова L’Oreal Professionnel са се обърнали и към към дизайнерa Кристоф Пийе по изработването им.

557533_10150943857291433_929732265_n

 

Създай перфектния и дълготраен цвят за твоята коса! Заповядай в салони за красота Murphy! Запази час онлайн!

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio