Фризьорство

Иновативният Líncroyable blowdry вече и в салони Murphy!

Да, знаем, че ти е писнало желаната прическа да не се получава. A ако имаш късмет и постигнеш мечтания ефект, той е временен… Дали не си се замисляла за универсален продукт, който перфектно и дълготрайно да моделира косата ти? Или дори още по-добре – да позволява промяната на визията ти по всяко време?L'INCROYABLE-BLOWDRY_SP_BG-(2)-2

Voila! Kerastase създадe термоактивен лосион за смяна на визията с изключително иновативна стайлинг технология! С Lìncroyable Blowdry ще постигнеш перфектната визия –  у дома! Само с помощта на твоя сешоар, маша или преса!

Термоактивните съставки на ексклузивната технология S.R.S. съдържат микровакси, които се топят под въздействието на топлина, за да дефинират и преобразят формата, и в същото време предпазват косата от топлина.

По този начин ти ще постигнеш оптимално моделиране, ще можеш да смениш прическата си по всяко време и ще избегнеш сплъстяването на косата си.

Споменахме ли, че не само е безвреден, но и защитава перфектно твоята коса от топлинна обработка? Да, защитата до 230 ° ще запази косъма ти здрав и плътен!

A eто и невероятните тест резултати:

L'INCROYABLE-BLOWDRY_SP_BG-(3)-4

Една жена – 10 различни визии!

L'INCROYABLE-BLOWDRY_SP_BG-(2)-8

Kerastase е доказана марка, символ за качество и ефективност, която създаде специално за теб тази иновация, за да можеш да разчупиш своя стил и сама да създадеш визията, която да те направи неотразима! Заповядай още днес в салони за красота Murphy и вземи своя Líncroyable blowdry!

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio