Повече за продуктите

Как да запазите косата си защитена по време на ваканцията?

 

Знаем, че обичаш слънцето, но дали то обича твоята коса?

Да…Със сигурност е страхотно да се излежаваш, да събираш витамин Д и да постигаш бронзов тен. Но няма ли да е още по-добре, ако след почивката се радваш на здрава, хидратирана и бляскава коса? Ако не приложиш правилната защита, увреждането на косъма на косата е почти неизбежно…

Слънчевите лъчи значително увреждат косъма като го изсушават и накъсват.  Косата загубва блясъка и здравината си, а възстановяването й отнема време. В допълнение, хлорът и морската вода допринасят значително за нейното  увреждане!

4Погрижи се косата ти да изглежда също толкова добре, колкото и златният тен на кожата ти! Кои са ключовите моменти, за оптимално действие?

-подходяща UV защита по време на слънчевото излагане (спрей или крем със слънцезащита);

-измиването с подхранващ, хидратиращ и възстановяващ шампоан;

-нанасяне на маска, която ще хидратира и нанесе допълнителна UV защита;

Всичко това ти предоставя  изключителната серия за слънцезащита на косата – Kerastаse Soleil! Обогатена с антиоксиданти, UVA и UVB филтри, серамиди, минерално масло и растителен восък! Косата е перфектно хидратирана, защитена от слънчевите лъчи, мека и бляскава!

Soleil_book_220x220mm_2016_BG_5-1-5Soleil_book_220x220mm_2016_BG_5-1-6

 

Kerastase създадоха пълна серия от продукти, специално за теб, за да можеш лесно да вземеш всичко със себе си и да не се колебаеш какъв продукт да ползваш по време на ваканцията си! Отдай се на спокойни и щастливи моменти, без да мислиш за косата си! Продуктите oт серията Soleil ще го направят вместо теб!

А най-хубавата новина, е че сега те очаква и страхотен ПОДАРЪК, ако закупиш продукти от серията от салони за красота Murphy!Soleil_book_220x220mm_2016_BG_5-1-7

Подготви се за почивката си със истинска и качествена защита от Kerastase! Заповядай в салони за красота Murphy!

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio