Фризьорство

Запознайте се с Fusio-Dose от Kerastase

Какво е Fusio-Dose?

Fusio-Dose е услуга, базирана на индивидуално подбран подхранващ и регенериращ коктейл, който помага за незабавна трансформация на косата. Историята започва през 2011 година, когато на рафтовете се появяват цветни мехурчета с надпис Fusio-Dose Kérastase . Марката си постави амбициозна цел – да даде на косата точно това, от което се нуждаят най-много: блясък, плътност, възстановяване и дисциплина на косата.

Основата на грижите са четири активни концентрата и пет бустера, които се смесват от фризьора в 20 възможни комбинации, предоставяйки най-персонализираната грижа за косата според нейните нужди.

За кого са предназначени Fusio-Dose?

Всеки, който не е напълно доволен от състоянието на косата си. След боядисване, след изсветляване, при редовно третиране.

Матовост и слабост на боядисаната коса, финост и недисциплинирана на естествената коса, слабост, крехкост и липса на еластичност – ритуалът не само успешно се справя с тези и други проблеми, но благодарение на активните съставки във висока концентрация, осигурява незабавен резултат, като незабавно усещате косата си по-красива и здрава.

Услугата на салон Kérastase Fusio-Dose е много бърза:

  • прави се диагностика и се избира правилната вана и ритуал,
  • след това косата се измива с вана Kérastase,
  • след това се нанася ампулата смесена с бустър,
  • без време на действие

 

Активните съставки с висока концентрация, например екстракти от авокадо и жожоба, серамиди, омега-6 и микрополимери и персонализиран подход към грижата за косата осигуряват ясно изразен незабавен резултат: къдриците.

 

Concentre Pixelist Fusio-Dose от Kérastase

Проектиран специално за боядисана коса.

Продуктът съдържа микрополимери, които помагат за запазване на цвета и подхранват боядисаната коса, придавайки им блясък и здравина.

Concentre Oléo-Fusion Fusio-Dose от Kérastase

Подходящ за суха коса.

Високата концентрация на масла от авокадо и жожоба помага за овлажняване на сухата коса отвътре и да я изпълни с жизнена енергия.

Concentre Vita-Ciment Fusio-Dose от Kérastase

Проектиран специално за увредена коса.

Ампулите със серамиди запълват кутикулата на косата, като дълбоко възстановяват структурата им.

Concentre Densific Fusio-Dose от Kérastase

Подходящ за тънка коса.

Съдържащите се в тези ампули с про-калциум помагат да се направи косата по-гъста и да се предотврати нейното изтъняване.

 

Бустърите са:

Бустър за блясък и защита – Съдържащият се в бустера цинков глюконат осигурява блясък на къдриците и ги изравнява по цялата дължина, като ги прави гладки и еластични.

Бустър за подрахване – Продуктът съдържа редица хранителни вещества в активна концентрация, включително екстракт от кралски ирис, известен със своите регенеративни свойства и способността да предотвратява дори много тежък косопад.

Бустър за възстановяване – Множество термични обработки, изсушаване с горещ сешоар, обезцветяване и сресване – антиерозионният комплекс, съдържащ се в основата на Booster Reconstruction, успешно се справя с последствията от най-дръзките експерименти за красота.

Бустър за дисциплина – Must-have за къдрава и палава коса: продуктът съдържа морфокератин, който спомага за красивата форма на къдрици и изглаждане на палавите ключалки.

Бустър за руса коса – За възстановяване на косата при изрусяване и обезцвятяване на косата.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio