Повече за продуктите

K Water – нов ритуал за интензивен блясък

Представяме Ви първата ламеларна технология за интензивен блясък, лекота и мекота на косата – K WATER

 

K Water е първият ритуал на Kerastase с мигновен ефект. Искате косата Ви винаги да изглежда перфектно, дори когато нямате време за дълбокохидратираща терапия в салона. K Water действа мигновено, а крайният резултат е зашеметяващ. Благодарение на откритието на ламеларната технология косата е преобразена веднага, като тя е блестяща, гладка и мека.

Обикновено терапиите в салона отнемат много време, сега за време на едно измиване получавате невероятен блясък и красива коса.

Благодарение на ламеларната технология K Water се активира от водата, ефектът е видим още докато сте на мивката. Благодарение на молекулите на ламеларната технология косъмът е изгладен, като това помага за по-бързото изсъхване на косата. Тотално преобразяване на косата с бързината на светкавица.

За разлика от стандартните маски за коса, които са под формата на крем, чрез който се прави емулсия на косата и се оставя да действа поне 5 мин. K Water  действа мигновено, нанася се след като косата е била измита с вана Kerastase според проблемите на скалпа и нуждите на косата. Няма време за действие и се изплаква. Резултатът е видим веднага, косата е гладка като сатен.

K Water действа отлично върху всяка една коса. Не влиза в контакт със скалпа и е подходящ дори ако имате проблеми с него. Интензивният блясък е видим дори на руса коса. K Water е идеалната завършваща терапия след боядисване, защото запечатва косъма. Както и в комбинация с fusio дозите на Kerastase, които проникват в дълбочина, а K Water запечатва тяхното действие.

Запазете час за най-новия ритуал на Kerastase и се уверете сами в действието на K Water. 

 

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio