Лайфстайл

Коафьорите на MURPHY представиха актуалните прически на Intercoiffure

Тази неделя (26.11.2023 г.) се състоя ежегодното представяне на тенденции от Intercoiffure Bulgaria, което протече под формата на семинар с отворени врати.

 

 

Семинарът бе представен в две части. В първата част членовете на организацията представиха подстригвания в актуалните за сезона форми, а във втората част бе представен рестайлинг в официални прически.

 

.

 

В събитието се включиха Марин Хубенов – Мърфи (със звание командир на международната организация Intercoiffure) и Благовеста Захариева – Блага (номинирана за „Личност на годината“ 2024 г. от Intercoiffure). Като част от организацията те имаха възможност да ни представят своите визии. Те успяха да създадат произведения на изкуството само с помощта на четка и сешоар. С всяко тяхно движение косите придобиваха уникална форма и текстура.

 

Itercoiffure 2023 - murphystyle Марин Хубенов - Мърфи

 

 

Освен гостите на събитието, като част от него, успяха да го посетят и фризьорският екип на MURPHY STYLE, които останаха очаровани от видяното.

Murphy Style Галя Хаджийска и Милена Иванова Топ Фризьор„Това събитие беше истинско майсторство на стайлинга на коса! Невероятно е, че ни показаха как могат да бъдат съчетани техниката, креативността и иновациите, за да успеем да се насладим на тези удивителни прически.“ – очарована е Милена Иванова (Топ Фризьор в MURPHY STYLE)

„Всеки сектор на косата бе подреден с такава лекота и елегантност. Видяхме стилове, които просто остават в сърцето ти. Със сигурност ще приложа наученото!“ – споделя Галя Хаджийска (Топ Фризьор в MURPHY STYLE)

 

Ако и вие искате да постигате перфектни стайлинги с лекота и без затруднение, то коафьорите на MURPHY STYLE ще ви покажат как да го направите в СЕМИНАРИТЕ HAIR MODE

 

Какво е HAIR MODE?

 

Семинари, на които нашите професионалисти ще ви покажат в няколко лесни стъпки, как да постигате безупречен стайлинг със сешоар/преса или маша. Не само това, но и ре-стайлинги в така любимите на всяка дама опашки, романтични кокове или полу-прибрани визии.

hair mode семинари murphystyle 1

hair mode семинари murphystyle 2

Може да се запишете тук

 

Последвайте ни:
Facebook: Салони Murphy
Instagram: @murphystyle 

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio