Фризьорство

Летни подаръци от Kerastase

Знаете ли, номер 1 фактор за стареене е слънчевата радиация? А знаете ли, че косата също бива увредена UVA и UVB лъчите?

До какво води увреждането на косата? Знаете, че за нас на първо място винаги е било, това косата да бъде здрава, защото както обичаме да казваме „Красивата коса е здравата коса.“ Но когато косата е изложена на агресивни фактори като слънчевата радиация, това води до изсушаване, избледняване на цвета, накъсване на краищата, загуба на блясък и frizzy ефект. В комбинация със сухия въздух и по-честото миене косата може трайно да бъде увредена, като започне да се накъсва.

За това е важно да се грижим за косата си, така както и за кожата на лицето – да изпозлваме продукти с UV филтър.

Слънцезащитната серия Soleil от Kerastase е обогатена с кокосава вода, витамин Е и има UV филтър, който предпазва косата от увреждане. Формулата на продуктите е съобразена с това да са подходящи за честа употреба и е нежен към косата и скалпа, като ефективно почиства от пясък, хлор и замърсявания, като хидратира косъма в дълбочина.

Сега може да се възползвате от страхотната изненада при покупка. При покупка на 2 продукта Soleil получавате като комплимент чанта за плаж Kerastase.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio