На гости ни беше...

Мърфи с награда за Български Моден Успех Зад Граница за 2023 година

Шестото издание на годишните модни награди Code Fashion Awards се проведе на 15-ти март сред вълнуващата атмосфера, която беше създадена в Tenta. Това е луксозната нова локация на Code Fashion, която събра над 500 гости. Цялата зала бе преобразена именно в духа на дрескода – черно и блясък.

Водещи на събитието бяха Виктор Стоянов и Маги Сидерова, а вечерта откри Мария Бонева.

Мария Бонева открива Code Fashion Awards 2024.

Събитието започна с музикално изпълнение от Ева Бел, а след това на сцената се качиха и танцьори в народни носии от Йорданови Арт и приятели.

Мария Бонева откри престижната церемония със Специалните награди на Code Fashion TV, които се присъждат от името на медията. Именно сред тези отличени бе и Арт Директорът Марин Хубенов – Мърфи, който бе нагрдаен за „Българския моден успех зад граница“ за 2023 година. Повод за това отличие са многократните му професионални пътувания в чужбина за различни и все вълнуващи проекти.

Мърфи с награда за Български моден успех зад граница за 2023 година.

 


ПРОЕКТИ 2023Г.

През изминалата година Мърфи бе отличен със званието „Командир“ за международната организация Intercoiffure Mondial в Сен Тропе, което всъщност е и най-високия пост.

Сен Тропе - Intercoiffure - Мърфи - Благовеста - събитие - фризьори - 2023
Мърфи на церемоята по награждаване за „Командир“ в Сен Тропе.

Цялото пътуване и церемонията по награждаване можете да гледате в нашия YouTube канал

 

Емили Ратайковски с открито интервю на Power Talks 2023г.

По покана на Kérastase Мърфи успя да се докосне до най-мащабното световно събитие за вдъхновение и иновации в грижата за косата, а именно Power Talks, където специален гост всяка година е Emily Ratajkowski. „Огромна чест е да бъда единствения фризьор от България на такова значимо и световно събитие. Докоснах се за първи път до иновативна серия за коса, която все още се тестваше в лабораториите и се срещнах с главния посланик на бранда – Емили, която е изключително вдъхнояваща“, споделя Мърфи.
Повече кадри от събитието можете да видите в неговия Instagram профил.

 

Code Fashion Awards продължи с отличаване на победители в основните категории. А през това време Мърфи даде интервю пред медията, което можете да гледате в техния ефир.

Мърфи с интервю пред Code Fashion TV.

 

Благодарим за подкрепата и доверието през годините. Заедно блестим повече!

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio