Повече за продуктите

Александра Богданска и Мърфи за пърхота

Александра Богданска и Марин Хубенов – Мърфи разкриват тайните за справянето с пърхота!

Проблемът, за който никой не говори – пърхотът. Доста голяма част от населението се бори с него, без значение от пол и възраст. На практика той представлява процес на лющене на кожата на главата (скалпа).

Алекс и Мърфи за пърхота.
Александра Богданска и Марин Хубенов – Мърфи за видовете пърхот.

Александра Богданска и Марин Хубенов – Мърфи застават пред обектива, за да говорят открито за справянето с този така неприятен проблем. „Вече имаме уникални продукти“, споделя Мърфи и разказва повече за тях.

 

Повече за видовете пърхот, връзката му с нервната система и начините за стопиране на появата му – можете да откриете в разговора между Александра Богданска и Марин Хубенов – Мърфи от последното й видео в YouTube канала й.

В началото на 2023 година, марката Kerastase стартира с готово решение в борбата с именно този толкова често срещан проблем. Заедно с тях ви представихме серията Symbiose. Тя отговаря на нуждите на косата, склонна към пърхот и се грижи за чувствителния скалп. Благодарение на продуктите видимите частици пърхот са ексфолирани моментално, а косата е възстановена за естествено движение. Ден след ден Symbiose помага за регулирането на клетъчното обновяване, за до 4 седмици противопърхотна ефикасност.

Всички продукти от серията можете да откриете в MURPHY SHOP>>>

 

Oткрийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Адреси и контакти:

📍Фризьорски салон София Център – Салон Murphy, Граф Игнатиев 3, ет. 1 📞+359 (0) 887 427 192

📍Фризьорски салон София – Салон Murphy, бул. България 11 📞+359 (0) 887 428 326

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio