Козметика

Супер цени за супер лятно тяло през Май

Какво включват пакетните процедури за супер лятно тяло?

Криолиполиза – представлява неинвазивна и безболезнена криогенна технология, която елиминира излишните мазнини. Криолиполизата редуцира ефективно локални мастни натрупвания, като чрез контролирано охлаждане и вакуум, постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. Целта на процедурата е трайно намаляване на способността на организма да съхранява мазнини в определени зони. Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON medical е сертифициран от FDA.

Специален апликатор засмуква мастните тъкани чрез вакуум ефект, който временно намалява кръвообращението. Съответната област се охлажда без болка до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да се постигне кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуум ефектът намалява притока на кръв в зоната на третиране и чрез целенасочен контрол се обработва само излишните мазнини, без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Процедурата поставя начало на естествен процес на изхвърляне на мазнини чрез лимфната система.

Venus Legacy – неинвазивен медицински апарат, който ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след бременност и обикновено ефектът е видим след първа процедура.

Venus Legacy™ има четири апликатора: два обработват големи зони – OctiPolar™ и 4D BODY, два са за малки зони DimondPolar™ и 4D FACE. И четирите апликатора се основават на нашата патентована технология (MP)2 със синергична комбинация от мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле. Апликаторите OctiPolar™ и DiamondPolar™ са най-подходящи за стягане на кожата и намаляване на бръчките. Апликаторите 4D Body и 4D Face се характеризират с най-новата технология VariPulse™, което ги прави най-ефективни за офомяне контура на тялото и намаляване на целулит. Venu Legacy притежава FDA сертификат за третиране на фини линии и бръчки, подобряване на кръвообръщението и редуциране на целулита.

Цени на пакетите може да видите тук.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio