Фризьорство

Преобрази косата си с ритуал Kerastase

процедури за коса Керастаз

Насладете се на индивидуален ритуал, препоръчан от вашия фризьор в салони Murphy.

 

Косата е нашият най-красив аксесоар. Здравата и поддрържана коса личи от разстояние. Салони Murphy е верен съюзник в постигането на красива коса, в комбинация с луксозната, френска грижа за коса на Kerastase, резултатите от ритуалите са видими веднага и Ви обещават здрава и красива коса.

Какво представляват ритуалите на Kerastase за красива коса?

Ритуалът се състои от специално подбрани грижи за косата, нанесени с масаж и успокояващо действие, в няколко стъпки. Всеки ритуал е индивидуално подбран в зависимост от нуждите на косата и търсения от клиента ефект.

Диагностика

Важна стъпка преди всеки ритуал. Вашият фризьор ще прецени индивидуалните нужди на косата и ще определи специалния ритуал за вас.

 

Стъпка 1: Вана

Първата стъпка от програмата за грижа е измиване със специален продукт според типа коса. Придружена с масаж на скалпа, ваната стимулира жизнените функции и събужда сетивата, като подготвя косъма за следващите стъпки и стимулира кръвообращението в скалпа.

 

Стъпка 2: Грижа

Професионално нанасяне на интензивна грижа за действие в дълбочина. Резултатът е моментално преобразяване на косата с дълготраен ефект.

 

Стъпка 3: Текстуриране

Нанасяне на грижа без изплакване, която придава на косата завършеност. Защитава и подготвя косата за изсушаване и стилизиране. Запечатва косъма и подпомага справянето с вредните влияния на околната среда върху косата. Придава блясък и здравина, като трайно подобрява визията на косата.

 

Стъпка 4: Стайлинг

Финализиране на визията с комбинация от стайлинг продукти. Насладете се на красивата си коса за дълго.

 

Ритуали Ketastase – грижа за косата и скалпа

ритуали за коса Керастаз

Протокол Дисциплин от Kerastase

Дисциплин от Kerastase е предназначен за всички търсещи подредена и дисциплинирана коса. Дисциплина е проектирана да укроти дори и най-непокорната коса, като същевременно възстановява хармонията и красотата на перфектното движение. Тези от вас, които ежедневно изправят косата си, използват сешоар, или просто обичат да експериментират с прическата си по- често, знаят цената, а именно нацепени връхчета, суха и изтощена коса. Целта на ритуалът е да даде нов живот, като възстанови загубената влага, блясък, движение и цялостен вид на вашата коса. Подходящ е за всеки тип коса, от най- къдравите, до най- правите. Процедурата има поразителен видим ефект до 10-тото измиване, като контролира и най-непокорната коса.

Формулата на Дисциплина съдържа кератин, аминокиселини, керамид R и протеини от пшеница, които помагат за омекотяването на увредената коса

Изглаждаща вана, гланциране, с помощта на топлината. Грижа и текстуриращ продукт. Протокол, обогатен с Морфо-Кератин за красиво движение на косата.

Времетраене: 60 минути

Цена: 45 лв.

 

Ритуал „24 карата“ от Kerastase

Ритуал „24 карата“ от Kerastase комбинира в себе си магията на маслата и дълбокото подхранване на косъма, чрез серията Elixir Ultime. Специално подбрана комбинация от най- ценните масла за да създадат уникално и чувствено изживяване в салона. Комбинацията от маслата от камелия и марула придават блясък и мекота на косата. Омекотява, подхранва и придава забележителен блясък на всяка коса. Без силикони и парабени.

Разкошна Олео-вана и специално подбрана комбинация от най-ценните масла, за да създадат уникално и чувствено изживяване.

Времетраене: 20 минути

Цена: 40 лв.

 

Ритуал Кера-Фюжън

Включва измиване с Вана и съчетание на висококонцентрираните активни съставки на професионалните грижи и силата на топлината за възстановяване на Вашата коса. Придава мекота и блясък и има ревитализиращ ефект. Косата се подготвя за процедурата с Thérapiste – богати и нежни текстури, създадени с иновативната PRO‐KAP™ технология в комбинация с екстракт от възкръсващото растение Миротамнус. Силата на уникалното растението се крие във възможността му да се върне към живот, дори след години на състояние близо до смъртта. След което се нанася Олео-Фюжън + Бустер за подхранване. Косата се обработва топлинно, за по-дълбоко проникване на съставките в косъма. След което се нанася и маска от серията Thérapiste, а преди исушаване и серум.Thérapiste ще придаде на Вашата коса сила и еластичност.

Времетраене: 60 минути

Цена: 70 лв.

 

Ритуал Хроноложист от Kerastase

Ритуал Хроноложист комбинира две силно регенриращи съставки: Абисин, молекула извлечена от дълбините на океана и миметичен хайвер. Тази изискана комбинация ревитализира всеки тип коса от кожата на главата до върха на косъма. Естествено богат на есенциални аминокиселини, протеини, есенциални мастни киселини, олиго-елементи и йод, хайверът спомага за възстановяването и ревитализирането, както на косата, така и на скалпа. Вдъхновени от тези изключителни естествени свойства на хайвера, лабораториите на Loreal пресъздават неговите качества в уникално съединение, наречено “Миметичен хайвер”.

Двете редки съставки: богат на основни елементи, крем и перли от мимитичен хайвер се смесват в изключителна терапия, която пресъздава пълното богатство и свойства на хайвера.

Името CHRONOLOGISTE произлиза от гръцката митология и от науката. CHRONOS: митична референция към понятието за време. Продуктът позволява на косата да преоткрие естествената си красота. LOGISTE: произлиза от “наука” и подчертава научното постижение и изключителните резултати на продукта.

Времетраене: 60 минути

Цена: 50 лв.

 

Ритуал Лукс oт Kerastase

Три стъпки Kerastase към красивата коса. Рутуалът Лукс включва нанасянето на Вана 1 и Вана 2, преминаването към Fusio Dose кичур по кичур. Загряването на косата в топла кърпа. Преди изсушаване се нанася и текстуриращ продукт.

Едно изключително преживяване. Истински момент на отпускане и релакс, съчетан с методичното прилагане на вана и 3 специално подбрани за вас грижи, според нуждите на косата.

Времетраене: 30 минути

Цена: 45 лв.

грижа за косата с керастаз

Ритуал Dermo-Calm от Kerastase

Проблемите със скалпа имат решение в лицето на Ритуал Dermo-Calm от Kerastase. Чрез специалния мрежовиден масаж на скалпа се стимулира кръвообращението, нанася се Dermo-Calm Вана и след това

Успоковаща вана, грижа с добавена пудра за чувствителен скалп и сурем за абсолютен комфорт. Този ритуал моментално успокоява и облекчава всяко дискомфортно състояние на скалпа.

Времетраене: 20 минути

Цена: 40 лв.

 

Ритуал Therapiste от Kerastase

Косата Ви е силно увредена от постоянно топлинно третиране, накъсва се и няма блясък. Ритуал Therapiste от Kerastase ще възстанови косата чрез иновативен комплекс PRO-KAP запълва косъма с аминокиселини, които са негови съставни части. Ценен екстракт от Миротамнус  + FIBRA-KAP.

Отдайте се на нашите грижи за вашата коса и ни позволете да поправим непоправимото. Новата серия Резистанс Therapiste за много изтощена и увредена коса.

Времетраене: 20 минути

Цена: 50 лв.

 

Ритуал Magistral от Kerastase

Искате красива и блестяща коса като коприна? Ритуал Magistral от Kerastase за коса като от коприна. Искате коса като коприна?
Искате да прокарате пръсти от корена до върховете и да усетите косата си гладка и подхранена? Искате мечтаната коса, която носи подписа на най-красивото докосване?
Погрижете се да възстановите блясъка и мекотата с ритуала на Kerastase – Nutritive Magistral.

Времетраене: 20 мин.

Цена: 30 лв.

 

Ритуал Aura Botanica Kerastase

Aura Botanica e първата серия продукти за коса на Kerastaseс 98% натурални съставки, справедливо набавени, която за една година се превърна в любима за жените по света, защото съчетава по уникален начин силата на природата с луксозното изживяване, което е запазена марка на Kerastase. Ритуал Aura Botanica Kerastase включва три стъпки – пътят към красивата коса. Измиването е с Вана в зависимост от нуждите на косата. Rich за по-плътни коси обогатена с кокосово масло. Използва се маска или балсам според нуждите на косата и се преминава към стилизиране с продукти с 99% натурален състав.

Времетраене: 30 мин.

Цена: 40 лв.

 

Ритуал Релакс от Kerastase

Ритуал Релакс от Kerastase включва две стъпки към красивата коса, персонално подбрани според нуждата на скалпа и косата. След стимулиращ масаж се нанася грижа, която подхранва и заздравява косъма. При изсушаване се изпозлва текстуриращ продукт.

Времетраене 15 мин.

Цена: 30 лв.

 

Ритуал Протокол Екстенсионист oт Kerastase

Протоколът Екстенсионист преначертава границите в грижата за коса. Съчетава висококонцентрирани активни съставки комплекс Ceratin R – Комбинация от кератин и серамид. Ceratin R позволява на косата ви да вземе мамсимума от всяка тренировка, като спомага на нейната сила и еластичност. Креатина прониква в косъма, за да подсили вътрешната му структура. Серамида благоприятства за възтановяването на повърхността на косъма и разкрасяват косата, като я омекотяват и изглаждат.

Ритуал Протокол Екстенсионист oт Kerastase – заздравява косата от корена до върха и стимулира растежа на нова коса по-бързо.

Времетраене 60 мин.

Цена: 50 лв.

 

Дълбокопочистващ Ритуал от Kerastase

Дълбоко почистваща Грижа, Вана и Успокояваща грижа.Този ритуал перфектно почиства, моментално успокоява и трайно предпазва скалпа за красива коса. Дълбокопочистващ Ритуал от Kerastase почиства косата от натрупаните замърсявания и предотвратява тяхното повторно наслагване върху косъма за дълго. Косата възвръща естествения си блясък, става по-здрава и по-жизнена.

Времетраене 60 мин.

Цена: 30 лв.

 

 

Запишете час сега при нашите топ фризьори и преживейте най-луксозните ритуали за коса. Нека преобразяването започне сега!

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio