Повече за продуктите

Дни на BOTANEA в Салони MURPHY

Всеки е в търсене на най-доброто за себе си. Вече никой не иска храна с консерванти, козметика с вредни съставки и дрехи от изкуствени материи. За това и от Loreal Paris създадоха първата в света 100% растителна боя за коса, която не съдържа вредни съставки, няма окислител и е подходяща дори за бременни. 100% веган. Това е боята за коса BOTANEA.

BOTANEA е съставена от 3 съставки, грижливо отглеждани в Индия, обогатени с кокосово масло, за повече подхранване и блясък. За да се приготви боята не се използва окислител или разредител, а само чиста вода.

BOTANEA предлага цветове в пълната гама натурални нюанси на косата. От светло русо до много тъмно кафяво. Не е трудно да откриеш своя нюанс сред тях.

BOTANEA е формулирана така, че да се грижи за косата. Боядисването с BOTANEA е спа изживяване, благодарение на кокосовото масло, косата е подхранена, а заради естествените свойства на трите съставки – КАСИЯ, КЪНА и ИНДИГО, косата се усеща по-жива и плътна.

Иновативното при BOTANEA е това, че тонира до 100% белите коси, докато други бои на растителна основа постигат това само до 30%.

Какво представлява BOTANEA?

Боята BOTANEA идва на прах в три отделни цвята, които комбинирайки се един с друг създават голяма палитра от цветове.

Касия – русо

Къна- органжево-червено

Индиго- черно

Чрез приложение се определя търсеният цвят, бързо и лесно. След което се определя количеството цвят от всеки един от пигментите, като се смесват с топла вода. Това е. Без изкуствени съставки, без окислител.

Това прави BOTANEA подходяща за всички, които не харесват аромата на стандартната боя, търсят по-добра натурална алтернатива. Искат боята им да е веган.

BOTANEA е подходяща както и за бременни и кърмещи жени, защото не съдържа вредни съставки.

Какво е различното?

През последните години тендинциите при косите са за естетсвено излъчване и красиви натурални тонове. С BOTANEA лесно може да избягате от ефекта каска, които се постига с нормалната боя, която прави цялата коса един тон. BOTANEA подчертава естествените нюанси на косата, придава невероятен блясък и прави косата здрава. Създава multi-dimensional effect.

Опаковките на BOTANEA са за многократна употреба и са рециклируеми. По този начин се намалява и употребата на пластмаса, един проблем от особено голямо значение. Специфичната форма на опаковката намалява използваната за направата и пластмаса с цели 50%.

Къде може да намерите BOTANEA?

 BOTANEA е налична в Салони за красота Murphy.

Като BOTANEA е изведена в цял ритуал, включващ определяне на точния цвят с приложение, смесване на необходимото количество боя BOTANEA с топла вода, след което се преминава към измиване на косата с натуралната серия Source Essentielle и отпускащ масаж на скалпа. Преминава се към нанасяне на получената смес, която има приятен свеж, билков аромат. Цялосното изживяване е успокояващо, защото сместа е  топла и всички клиенти споделят, колко приятно е усещането от BOTANEA. След час се преминава към измиване, ако процентът бели коси е твърде висок може да се наложи повторно нанасяне в корените. Косата отново се измива и стилизира с продукти от натуралната серия Source Essentielle.

Услуга гланц с BOTANEA:

Гланцирането на косата беше популярна процедура в миналото, но днес се възражда благодарение на BOTANEA, този път обаче цялата процедура е направена със 100% растителни съставки. Използва се пигмента Касия, който се нанася за 30 мин. И придава страхотен блясък на косата, като тя също така се усеща подхранена и мека.

 

Цени на услугата може да видите тук.

 

P.S. На 14-ти и 20-ти юни в Салони Murphy ще има ден посветен на боята BOTANEA, като ще може да се възползвате от 25% намаление от цената на услугата, веган кетъринг и подарък от серията Source Essentielle.

Повече за събитията може да видите във фейсбук страницата на салона –> тук.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio