Повече за продуктите

Двойна anti-age терапия за лице – Venus Legacy+Мезотерапия с Хиалурон

 

Двойна anti age терапия с  мезотерапия Lissant Yal (хиалуронова киселина) + Venus Legacy (лице 30 мин.) сега на цена от 200 лв. вместо 300 лв.

Неомрежената хиалуронова киселина, съдържаща се в Lissant Yal 1.6% е насочена към коригиране на малките гънки и бръчици на лицето, шията и деколтето с цел подмладяване и дълбока хидратация. Lissant Yal не съдържа никакви омрежващи агенти, което обяснява липсата на нежелани ефекти и голямата съвместимост на продукта, което прави мозотерапията с Lissant Yal подходяща за всеки. Мезотерапията с Lissant Yal 1.6% хидратира в дълбочина, изглажда и подмладява третираната зона – лице, шия, деколте, ръце.

Процедурата се извършва с Pistor Eliance, чрез който въвеждането на продукта е автоматизирано и изключително прецизно. Апаратът позволява на медицинските ни козметици да определи дълбочината на проникване на продукта и микроубожданията да са абсолютно еднакви, това прави травмите от процедурата минимални и почти безболезнени.
Техниката „Мезолифт” или повърхностни микро-инжекции /въвеждането на продукта става едва на 1-2 мм в повърхността на кожата/ е нежна, безболезнена и реакцията на организма е почти невидима. Процедурата с
инжектора увеличава комфорта на пациента и същевременно е изключително ефективна. След края на терапията можете да се върнете на работа.

В комбинация с Venus Legacy – Радиочестотен лифтинг на лице, който действа стяга и подмладява кожата на лицето. Процедурата  стимулира образуването на нов еластин и колаген, в комбинация с мезотерапията кожата става като ново. Резултатът е дълбока хидаратация, заличени бръчки, стегнат и подмладен контур на лицето.

 

Запазете час още сега в някой от нашите салони.

Салон ул. Граф Игнатиев 3- 0887 427 192

Салон бул. България 11-  0887 428 326

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio