Повече за продуктите

Най-новата тенденция в косите: Smoky Hair

Тенденциите в цвета на косата се променят непрекъснато и въпреки че през 2020 бяхме обсебени от топлите балеажи и нежни кичури, вече търсим следващия готин тренд. Ярките цветове на косата определено поддържат популярността си, особено ярко розовото и лилаво, но трябва да знаете, че зад ъгъла се подава една страхотна тенденция, за която трябва да сте нащрек: smoky hair. По своята същност това е преливане на студени цветове, вдъхновени от опушения грим.

Какво точно представлява опушеният цвят на косата? Независимо дали имате тъмнокафява коса или пепеляво руси кичури, винаги ще се получи страхотно! Опушените цветове са идеални за всеки, който иска да направи изявление с цвета на косата си, но не е напълно готов да се ангажира с „пълнометражен” и ярък нюанс. Нюансите, с които се работи, не са наситени, а приглушени и много нежни.

За да постигнете опушен ефект, вашият колорист ще използва различни цветове в зависимост от това каква искате да бъде окончателната ви визия. По-долу ще видите кои са основните тонове от палитрата на L’oreal Professionel Paris, между които може да избирате. В крайна сметка, именно този бранд успя да наложи новото течение. А ако не сте сигурни къде да отидете, за да постигнете мечтаната визия, професионалистите от салони за красота Murphy работят в тясно сътрудничество с френския гигант, за да ви предложат 100-процентов успех и постигане на мечтания цвят!

Текст: iwoman.bg

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio