Козметика

Venus Legacy за 75 лв. + подарък Slimming мезотерапия

Пакет от 270 минути 780, 00 лв. вместо 1350, 00 лв. +1 процедура Мезотерапия Slimming подарък
Пакет от 360 минути 900, 00 лв. вместо 1800, 00 лв. +2 процедури Мезотерапия Slimming подарък

Ако не се чувствате в най-добрата си форма след Коледа, а и като цяло след 2020 – дайте старт на секси тяло за 2021 с Venus Legacy.

Защо Venus Legacy е толкова ефективен?
Той оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата. Комбинира мултиполярната радиочестота с пулсиращи магнитни полета и технологията VariPulseTM, която позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Какво действие има?
❌ Редуцира целулитните депа
❌ Неинвазивно оформя тялото
❌ Видимо намалява обиколките в третираните зони
❌ Стимулира производството на колаген и еластин в кожата
❌ Стяга и изглажда кожата

Сега към пакет от 9 процедури (270 минути) получавате и подарък 1 мезотерапия Slimming със серум с пептиди, които действат дрениращо на клетките и помага за тяхното бързо отводняване, свиване на зоната и по-стегната кожа.

Редовната цена на Slimming е 100 лв. сега е комплимент за вас.

Редовната цена на 1 процедура Venus Legacy е 150 лв. а в пакет от 9 цената става 86.6 лв.

Към пакет от 12 процедури или 360 минути. получавате подарък 2 мезотерапии Slimming на обща стойност 200 лв. а в пакета от 360 минути – 1 процедура Venus Legacy струва за вас само 75 лв.

Мезотерапия Slimming може да се прави на зони:

  • корем
  • бедра
  • дупе
  • бичове
  • ръце
  • колене

Но ние препоръчваме да го комбинирате със зоната, на която сте избрали да правите Venus Legacy за най-оптимални резултати.

Консултацията за процедурите е с медицински козметик, който има медицинско образование и ще Ви даде пълна информация за процедурата, противопоказанията и дали е подходяща за вас. Ако се колебаете за броя процедури, които ще Ви е необходим, това също ще бъде обсъдено с вашия медицински козметик.

Запазете час още сега 087 427 192

Процедурата се извършва само в салона ни на ул. Граф Игнатиев 3

  • Вече може да се възползвате от разсрочено плащане на всичките ни процедури. Попитайте ни за повече информация. Без договор към банка.
Share
BulgarianEnglish

Подарете си коктейл от серуми, богати на аминокиселини, коитода предотвратят косопада - Мезотерапия HAIRLOSS на цена от 96лв. до края на ноември!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio