Специалистите съветват

Екип на Салони Murphy част от обучението на Aesthetic Business Academy

„Икономист съм по образование, но фризьор по призвание“, споделя в началото на представянето си Марин Хубенов – Мърфи, пред аудиторията на Aesthetic Business Academy през ноември месец 2022 г.

Aesthetic Business Academy - 2023 - Murphy

 

Всяка втора седмица на месеца, група от съмишленици се събираха, за да надграждат както личностните си качества, така и професионалните.

 

Този март Aesthetic Business Academy отново се организира, този път под знака на криминалната лингвистика, в която отново взе участие Марин Хубенов – Murphy, както и Благовеста Тодорова (част от екипа на салони MURPHY).

 

 

 

Христина Шушков, криминален лингвист предостави изчерпателна информация по темата за лъжата и нейното разграничаване от истината в речевата комуникация. Когато льжем, това се отразява много на езика ни и Христина ни показа тънкостите, които може да използваме в ежедневието си, когато ни се налага да извлечем скрита информация в речева ситуация.

Криминалната лингвистика е поддисциплина на приложната лингвистика и се занимава с изследване на езика в процес на съдебно производство и в процеса на криминално разследване, но има много заобикалящи ни ситуации когато имаме нужда да използваме похватите на анализ на твърдение.

 

 

След това Галя Менова, експерт по европейски проекти и програми информира всички ни на темата „Възможности за европейски финансиране на здравния и бюти бизнес“, като разясни какво представляват програмите, кой може да кандидатства, какъв е размера на финансирането и какви документи се изискват. Тя представи Мярка 6.4 Инвестиции в подкрепа на не земеделските дейности по , Програма за развитие на селските райони“, както и процедурите, предвидени да стартират тази година по „Програма за развитие на човешките ресурси“.

 

Предстоят процедури, насочени към човешкия фактор – Адаптирана работна среда, която финансира работно облекло, реконструкция, модернизация на работните места, зелени модели на поведение, превенция на бърнаут, обучения на служители. Също и програма Нови умения – за преквалификация на служителите, от които също ще вземат участие Марин Хубенов – Murphy и Благовеста Тодорова.

 

Галя Менова представи и процедура Разработване на иновации в предприятията по програма „Конкурентноспособност и иновации в предприятията“ и др.

За екипа на Салони Murphy е важно да се развива непрестанно и професионалното обучение е неизменна част от мисията на бранда „Да блестим заедно“, която предоставя на клиентите внимание към всеки детайл за тяхното луксозно посещение в Салони Murphy.

 

 

Благодарим на Beauty Woman и #aestheticbusinessacademy!

 

Предоставената информация и снимки са взети от официалните профили на Aesthetic Business Academy.

 

Последвайте ни:

Facebook: Салони Murphy

Instagram: @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio