Повече за продуктите

Третият Салон От Веригата Салони За Красота “MURPHY” Отвори Врати

Професионализъм, качество и перфектно отношение!

На 1 юли тази година третият салон от веригата фризьорски салони „Murphy“ отвори врати! Събитието се отбеляза с грандиозно коктейлно парти, което бе уважено както от личните приятели на известния коафьор Марин Хубенов – Мърфи, така и от много популярни личности.

По време на събитието Мърфи бе отличен с престижния приз Топ коафьор на 2015 година от стилиста Кръстьо Капанов. Наградата се връчи от името на Intercoiffure Mondialмеждународна организация на коафьорите!

Откриването на третия салон на Мърфи

Новият салон на Мърфи се намира буквално на пъпа на столицата ни, на ул. Граф Игнатиев 3, ет. 1.

С майсторството на екипа ни, който се състои от коафьори, маникюристи, козметици и визажисти, успяхме да се докажем през годините като група професионалисти, които не само знаят как да преобразят и намерят най-перфектното изражение на визията ти, но също така знаят какво означава качество и отношение към клиента!

Именно заради старанието ни към професионализъм, качество и перфектно отношение и разбиране към клиента, салоните за красота Murphy добиха такава популярност и аудитория от почитатели.

Емоциите от партито по случай откриването на салона не могат да се опишат просто в две изречения. Цялостната празнична атмосфера бе допълнена от присъствието на тенора Хари Драганов, който поздрави на свой ред Мърфи и неговия екип, както и всички присъстващи с изпълнението на „Многая Лета“ като пожела на всички ни да достигнем до нови професионални висоти. Гостите на събитието имаха възможността да се насладят на изкусно направените авангардни и стилни прически, които бяха представени от чаровни и лъчезарни модели.

изящни и стилни прически на мърфи салони за красота

Освен до коафьорското майсторство на екипа ни, в новия салон на Мърфи ще можеш да се докоснеш и усетиш безупречната грижа за лице, тяло и кожа, намираща свое изражение във високия клас технология, която включихме към антуража на услугите си.

На твоето внимание предлагаме най-новата технология в грижата за лицето – HydraFacial и лазерната епилация – Еlysion, както и революционна техника в борбата с целулита – Venus Legacy.

За нас ще бъде огромно удоволствие да те приветстваме в новия салон на Мърфи и заедно да направим чудеса за твоето самочувствие и настроение!

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio