Повече за продуктите

Anti-age грижа за коса. Да, косата също старее!

Безвредна красота

Живеем живота докрай. Получаваме нови преживявания, постигаме целите си и отбелязваме важни етапи. Понякога, когато се разсейваме за момент от поредица от задачи и триумфи, започваме да забелязваме, че сме започнали да се чувстваме различно. Харесваме някои промени, но бихме искали да върнем нещо. Особено когато става въпрос за състоянието на скалпа и косата.

Грижа против стареене

Проблемът с промените във възрастта днес тревожи не само жените на средна възраст. Установихме, че 42% от жените на възраст между 25 и 34 години се притесняват от въздействието на възрастта върху външния им вид, което е движещ растеж на пазара за красота, който от 2013 г. нарасна със 7,8%. Средната възраст на жените, които за първи път купуват продукти против стареене, е 26 и тази категория е на второ място в световния пазар за грижа за кожата.

В опит да отговори на нуждите на жените от новото поколение, Kérastase изтъкна6 знака Шест признака на стареене на скалпа и косата:


Скалп: сух, чувствителен, отслабен

Коса: тъпа, чуплива, тънкастареене на скалпа и косата. За решаване на всеки от тези проблеми бяха създадени ефективни формули, които бяха включени в актуализираната гама от продукти на Chronologiste.

Намерете новата ревитализираща линия на Chronologiste в нашия онлайн магазин –> тук.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio