Повече за продуктите

Маникюрът е визитната картичка на всяка жена – ето кои са най-новите тенденции при маникюра за Пролет/Лято 2017

Пролетно-летните тенденции за 2017-та година при маникюра и лаковете, съдържат по нещо за всеки. Преди да стигнем до дизайните, нека да поговорим малко за преобладаващите форми при маникюра за сезона:

Къси и заоблени

Късите нокти изглеждат сладурски, но също така на тях им отиват различни весели тонове при лаковете.

Овални

Овалните нокти винаги ще бъдат на мода, тъй като формата им е елегантна и практична. Те са достатъчно дълги, за да позволят на нас маникюристите да се развихрим с дизайна.

Лешникови

Ние маникюристите най-често се стремим към естествена дължина на ноктите, но понякога искаме да разчупим рутината и експериментираме с дълъг маникюр. Формата на дългите лешникови нокти остана актуална и през изминалия сезон.

Относно цветовете – ето какво предлага този сезон:

Полу-оцветени нокти с пъстри пръски

Ефектите в маникюра могат да бъдат в привидно хаотична посока. Актуалният дизайн този сезон е абстрактна форма и линия. Пролет/Лято 2017 е модният сезон на цветни френски връхчета на почти изчистени нокти, добавяйки например златни елементи в основата за геометричен привкус.

Дизайни с ленти

Дизайнът с лентички тази година сред топ световните маникюристи се изразява в пресичащи се контрастиращи нюанси в зелено и червено, изрисувани върху изчистени нокти. Също така друг моден тренд са кръстовете, а червените ленти са тънки и наложени върху ярка сребърна основа.

Доминиращ горен цвят 

Креативен маникюр може да се постигне като се оцветят ноктите с покритие от топъл беж, след което с миниатюрна четка се добави бебешко синьо във вид на полумесец. Френските обли връхчета също могат да бъдат постигнати чрез тази техника.

Креативни туистове върху френския маникюр

Новите маникюристи искаха да върнат обратно обикновения стар френски маникюр към пролетните тенденции на 2017-а година.  Вместо това, обаче, те поеха в посока на умни и уникални прояви на традиционния стил, било то чрез използването на нетрадиционни цветове или чрез употребата на различни форми.

Меко и женствено розово

Най-романтичният от пролетните трендове на 2017-а година със сигурност са розовите нокти. Те са меки и искрящи и изкарват наяве перфектно пролетния вид.

Мат металици

Този сезон множество дизайнери се насочиха към металически златни и сребърни нокти. Но вместо да им позволим да блестят твърде много, ние се насочваме към матов топ завършек.

Омбре маникюр

Видът на омбре ноктите изглежда труден за постигане, но всъщност е всичко друго, но не и отегчителен. Затова сме щастливи, че това е една от пролетните тенденции на 2017-та година отново.

Пример  за прекрасно свежо трицветно омбре е този в ярки нюанси розово, синьо и жълто. Супер модно е и омбре в нюанси на бяло и жълто.

Червен и бургундски маникюр

Това е най-секси тенденцията при маникюра за Пролет/Лято 2017. Червеното винаги ще бъде еманация на блясък, съблазъм и щипка игривост.

 

 

 

Share
BulgarianEnglish

-15% на L'OREAL SERIE EXPERT продукти за коса до 29.02.24 включително *сумата се изчислява на място

Created with ❤️ by Perlstyle Studio