Козметика

Защо “HYDRAFACIAL” E Правилният Избор

Мислиш ли, че имаш достатъчно красива, чиста и здрава кожа на лицето си? Ползваш ли ежедневно фон дьо тен, за да придадеш гладък и равномерен цвят на лицето си? Би ли захвърлила на мига всичките козметични продукти и процедури, които си опитвала досега, за да възстановиш кожата на лицето си и да й придадеш здрав вид?

Ако и ти се сред тези от нас, които кимат положително на тези няколко въпроса, навярно ще бъдеш повече от доволна да се запознаеш отблизо с иновативната козметична терапия за лице, която те лишава от дискомфорта на конвенционалните козметични процедури и продукти, известна като HydraFacial!

Терапията За Лице HYDRAFACIAL Отблизо

 

Woman doing cosmetic procedures in spa clinic

 

Резултатът, който ще постигнеш подлагайки се на терапията за лице HydraFacial, се изразява в изключителното намаляване на щетите и недостатъците, които различен тип замърсявания като вятър, прах, слънце, влага, стрес и други, предизвикват по кожата на лицето ти. HydraFacial подмладява кожата като възстановява нейната еластичност и влажност, почиства, ексфолира и изключително успешно се бори с бръчките на кожата, образувани от фактори, подобни на изброените по-горе. Терапията елиминира необходимостта от ползата на козметични продукти, които замаскират недостатъците на кожата, какъвто например е фон дьо тенът.

Към днешен момент, терапията HydraFacial е единствената мултифункционална терапия, която наистина лекува и подмладява кожата на лицето. С HydraFacial можеш веднага да забележиш реални резултати, терапията продължава 30 минути и е подходяща за всеки тип кожа.

Освен това, изключително важен и характерен аспект на терапията е нейната безболезненост. Терапията осигурява моментална положителна промяна в кожата на лицето. Подлагайки се на козметичната процедура, можеш да бъдеш напълно спокойна, тъй като клинично е доказано, че подобрява външния облик както на бръчиците по лицето, така и на разширените пори. Успеваемостта й се простира дори до мазна и склонна към поява на акне кожа и черни точици.

 

Принцип На Действие На HYDRAFACIAL

 

Терапията HydraFacial протича в една стъпка, но обхваща пет значими етапа на възобновяване на кожата на лицето.

1 етап – ЕКСФОЛИАЦИЯ

Мъртвите клетки се почистват, за да се покаже новата, здрава кожа.

2 етап – ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Нежният пилинг помага на активните серуми да навлезнат в дълбочина в кожата, докато мъртвите клетки биват разградени като процесът е напълно лишен от дразнене.

3 етап – ЕКСТРАКЦИЯ

Безболезнен процес на извличане на комедони или така известните черни точки, както повърхностни така и подкожни такива, чрез създаване на вихрово засмукване, което спомага изчистването на порите.

4 етап – РЕГЕНЕРАЦИЯ

Прилага се в действие антистарееща процедура за изглаждане на появили се вече бръчки.

5 – ХИДРАТАЦИЯ

Постигнатият резултат се поддържа чрез въздействието на антиоксиданти и хиалуронова киселина, които подхранват и предпазват кожата.

Young woman in a cosmetic clinic.

 

Световна Признатост На HYDRAFACIAL

 

Терапията за лице HydraFacial е призната както у нас, така и по света. Нейните привърженици се увеличават с високи темпове, като това не бива да те учудва, тъй като качеството и резултатите, които можеш да постигнеш с нея са гарантирани. HydraFacial печели четири поредни пъти приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и „Най-добър антиоксидант”. Печели наградата на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, както и за „Иновативна технология за подмладяване на кожата”.

Терапията има голям брой последователи и сред известни личности каквито са например Камерън Диас и Парис Хилтън. У нас също бързо набира популярност.

Защо не разбереш в дълбочина как действа HydraFacial и какви забележителни промени може да направи за кожата на лицето ти, при това за отрицателно време? Изгледай долния клип! Ако предизвикаме любопитството ти, потърси ни за съвет! Като официални представители на терапията HydraFacial, с нас ще си в сигурни ръце!

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio