Повече за продуктите

Светска Награда За Развитието На Бюти Процедура „HydraFacial“ в България

Салони за красота Murphy добиха светкавична популярност сред женската аудитория, която полага постоянни грижи за своята външност и се стреми към бляскава визия.

Бързото ни навлизане на пазара дължим на силния професионализъм и качество на услугите, които предлагаме в салоните за красота Murphy. Отдадеността към работата ни и нашите клиенти си пролича и на връчването на светските награди за развитие на Бюти Процедурата за Лице „HydraFacial“ в България.

Както казва нашият Арт Директор – Марин Хубенов – Мърфи, нашата страст е стремежът към постигане на бляскава визия на здравата и стилна коса. Именно чрез тази си страст успяхме да се докажем на пазара като истински професионалисти, които знаят какво означава да направиш Клиента си доволен и признателен.

Решението ни да наложим козметични процедури, отличаващи се с високо качество и прецизност по отношение на резултатите, към репертоара ни от услуги, доведе и до развитието на процедурата за перфектна кожа на лицето! От нашия личен опит можем с гордост да твърдим, че процедурата за лице HydraFacial  се доказа като перфектният помощник в грижата за кожата на лицето! В салоните Murphy постигнахме страхотни резултати още след първите няколко седмици след въвеждане на процедурата, а когато нашите клиенти са доволни, тогава сме доволни и ние!

Процедурата „HydraFacial“ добива небивала популярност дори и у нас. Сред нейните последователи са Кремена Халваджиян, Ваня Стамболова, Марина Кискинова и други. В световен мащаб HydraFacial също е доказала своята ефективност. Нейни почитатели са Парис Хилтън, Бионсе, Камерън Диас, Кейт Уинслет и други известни знаменитости. Тайната на резултатите, постигащи се с процедурата, се крият в нейната ефикасност що се отнася до почистването, ексфолирането и хидратирането на кожата на лицето. Процедурата се бори изключително успешно с бръчките и в същото време те лишава от дискомфорта на останалите козметични процедури!

Като представител на козметичната процедура у нас, ние сме горди носители на наградата на Био Мед Консулт, който са официални дистрибутори на терапията за страната ни!

Ако процедурата HydraFacial предизвиква любопитството ти, рискът да останеш разочарован е нищожен.

Този месец ще отворим и третият ни салон, който ще се намира на ул. Граф Игнатиев 3, ет. 1 в София. Щастливи сме, че ще предоставим на клиентите си още една възможност и удобство, от което да се възползват по пътя си към постигане на желаната външност.

Стремим се да ти дадем качеството, което търсиш, професионализма, който заслужаваш като наш Клиент и разбира се, резултатите, които са сигурни, стига да ни се довериш, както много други вече направиха!

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio