Козметика

VENUS LEGACY – Цялостно Решение За Премахване На Целулит

Главозамайващо е да приемем факта, че близо 90% от жените у нас страдат от целулит или т.нар. „портокалова кожа“. Единственото, което може да те успокои, ако и ти си сред тези 90%, е че съвсем не си сама в търсенето на ефикасен начин как да премахнеш „трапчинките“ от кожата си.

От друга страна, не бива да подценяваме важността и значението на степента на честота на поява на целулит при жените, тъй като ние сме основните потърпевши на козметичния дефект, който не само се клацифицира вече като такъв, но и като сериозно заболяване на съединителната тъкан. Ако тази новина предизвиква в теб леко притеснение, то си е съвсем оправдано.

В допълнение към това, колкото по-разпространен е сред нас, като че ли толкова по – малко са ефикасните решения на пазара за борба с целулита, които наистина дават реални и забележими резултати.

Опитвали сме какво ли не! Кремове и други мазила, били сме на определени хранителни режими и въпреки това ефектът от тях не е бил дотолкова голям, че да продължим с тези методи. Истина е, че опитвайки различни начини да се справим с проблема, поради липсата на резултат, като че ли все повече се отчайваме и ставаме все по-объркани какво работи и какво не

Ние имаме достъп до революционната технология за борба с целулита – Venus Legacy, която е повече от прекрасна! Това е метод, който обединява три ефикасни технологии в една, превръщайки процедурата с Venus Legacy в новия стандарт в естетичната медицина!

Положителната оценка на тези, които решиха да опитат технологията на Venus Legacy, ни дава надежда, че проблемът с портокаловата кожа най-накрая намери своето решение!

Технологията в световен мащаб се радва на изключителна позитивна оценка. Една от стриктните привърженици на Venus Legacy е и известната холивудска актриса – София Вергара!

Именно София Вергара публикува в Instagram своя снимка, докато прави процедура с Venus Legacy!

София Вергара-известната холивудска звезда пробва процедурата с Venus Legacy

Можем с гордост и усмивка на лице да кажем, че в салоните за красота Murphy винаги сме имали един основен стремеж, благодарение на който изградихме уважаван бранд – да ти предоставим необходимите условия и възможности, от които да се възползваш без значение дали желаеш да направиш корекции и да подобриш визията си, кожата си, лицето си и в същото време да успеем да ти донесем резултатите, които те правят щастлива и доволна!

За нас наистина е прекрасна новина, че именно в салоните за красота Murphy ти имаш възможност да опиташ първия медицински апарат за борба с целулита и да видиш трайни и реални резултати при това още след първите 2-3 процедури с Venus Legacy!

Къде Се Крие Уникалността На Venus Legacy?

Апаратът Venus Legacy е новият стандарт в естетичната медицина, обединяващ три технологии в една за премахване на целулит с дълготрайни резултати

Venus Legacy обединява три модерни и ефективни технологиимултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология за борба с целулита и отпуснатата кожа. Благодарение на комбинацията на тези три технологии и енергии, Venus Legacy наистина се превръща в новия стандарт в естетичната медицина!

Процедурите с  Venus Legacy оформят и склуптурират неоперативно тялото, редуцират целулита, а в допълнение към това, стягат и витализират кожата на тялото! Ще се удивиш, че терапията с Venus Legacy е една от най-търсените терапии в областта на медицинската естетика – годишно терапиите, извършващи се с Venus Legacy надхвърлят 3 милиона!

Процедурите на Venus Legacy са високо спектърни, което ще рече, че са подходящи както за оформяне на тялото и премахването на недостатъците по кожата като портокаловата кожа, но също така са изключително подходящи за стягане на отпусната кожа, както за лице, така и за шия и деколте!

Апаратът може да премахне дори двойната брадичка, витализира и придава свежест на кожата като тя става по-гладка, стегната и млада. Наистина си заслужава да опиташ!

Да Погледнем Venus Legacy Отблизо

Какво точно представлява терапията с Venus Legacy, обаче? Да погледнем поотделно трите терапии, които Venus Legacy комбинира.

Пулсиращите магнитни полета, чиято технология често бива използвана и прилагана в традиционната медицина, подсилват регенеративните способности на организма.

Мултиполярната радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън като по този начин производството на колаген и еластин се стимулира. Фиброобластите се свиват. Това са областите, разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярна радиочестота се увеличава  FGF-2 хормона, триглицеридите, намиращи се в мастните клетки, биват разбити като това освобождава мастните клетки от мастните киселини . Всичко това, казано накратко, води до редуциране на целулита.

Третата технология – VariPulse™ позволява импулсно вмускване и проникване на енергията в тъканите на дълбочина, като действието се осъществява регулирано, извършва се дрениране, кръвообращението в засегнатите зони се стимулира и кръвопотокът се подобрява.

Като резултат необходимите витамини, минерали и кислород достигат много по-лесно до клетките. Малко по – малко започват да се подновяват кръвоносните съдове и дермалните фиброобласти, които на свои ред увеличават колагена и еластина. Точно новият колаген и еластин стягат кожата, което всъщност заличава и бръчките.

След като се подложиш на терапията с Venus Legacy, разликата, която ще видиш, ще настъпи в значителна степен след третата сесия. Самият резултат от терапията продължава над 18 месеца. Това ако не е траен резултат, то кое е тогава!

Кои Зони На Тялото Могат Да Се Третират С Този Апарат?

venus legacy murphy style murphystylecom

Зоните, които могат успешно да се третират с Venus Legacy са:

 • Бедра
 • Седалище
 • Корем
 • Паласки
 • Ръце
 • Лице
 • Шия
 • Деколте

 

Едно прекрасно и добре дошло за нас преимущество на Venus Legacy е възможността за създаване на специфична пригодена към конкретните нужди на клиента програма. Да, Venus Legacy позволява индивидуална терапия за всяка една от нас!

От Колко Процедури Имаш Нужда?

В зависимост коя зона на тялото си желаеш да третираш, препоръчителният брой процедури е различен:

 • Лице – от 6 до 8 процедури веднъж седмично
 • Тяло – от 8 до 10 веднъж или два пъти седмично

 

Колко SAFE е Терапията на Venus Legacy?

Терапията на Venus Legacy е напълно безопасна за теб. Радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безопасна и ефективна. Третирането на една зона отнема по-малко от 30 минути. Няма странични ефекти и възстановителен период. Процедурите на Venus Legacy са изключително подходящи дори след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщането ни към добрата форма и визия.

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy:

 • редуцира целулитните депа
 • неинвазивно оформя тялото
 • видимо намалява обиколките в третираните зони
 • стимулира производството на колаген и еластин в кожата
 • стяга и изглажда кожата
 • редуцира бръчки и торбички около очите
 • оформя скулите и контура на лицето
 • стяга и тонизира на кожата на шия и деколте
 • редуцира двойна брадичка

 

Опитайте Venus Legacy и се убедете сами за себе си. Ще се радваме да ви помогнем!

 

Как да запазя час?

Може да го направите онлайн резервация в сайта ни или през нашето мобилно приложение чрез три бързи стъпки:

 1. Свали приложението murphystyle (достъпно в Google Play и App store)
 2. Създай профил
 3. Получи достъп до графика (искаш час от сега за след 15 минути? Никакъв проблем!)

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio