Лайфстайл

Вени и Милена са официални посланици Kerastase

През изминалата 2022 година Венцислава Борисова и Милена Иванова от екипът на фризьорите на MURPHY  станаха част от програмата за изготвяне на посланици на най-луксозната марка грижа за коса Kerastase!

Последните два дни от програмата, които бяха първите за тази седмица, поставиха тържествен финал и дипломиране на вече официалните посланици. Събитието се състоя в няколко етапа, които включват лекции по маркетинг, бизнес развитие и вдъхновяваща част за фризьорите.

В понеделник представители на марката за България са отправили специално предизвикателство към посланиците – изготвяне на  Reel видео за техните Instagram профили, което да представя Kerastase през техния поглед. След публикуването ще бъдат обявени победители и ще бъдат връчени награди.

„Подготвили сме заснемането на видеа с концепция, такава, каквато досега не сме показвали в профилите си“, споделят Милена и Вени. Очаквайте проектите им съвсем скоро в техните Instagram профили.

Instagram профил: Милена

Instagram профил: Вени 

Любо Гетов е гост лекторът, който връща фризьорите ни назад към различни епохи, с цел да си припомнят промяната в стила не само на визиите в косите, но и цялостно на модата. Теорията на поколенията е била ключов елемент от лекциите им по бизнес развитие.

Първият ден завършват с вдъхновяващо посещение на Тайната кухня на Ути Бъчваров. Kerastase умеят да завладяват с истински вълнуващи преживявания и фризьорите винаги остават впечатлени! Милена приготвя кулинарен шедьовър с основна съставка – гъби, а Вени се заема с черешката на тортата – десерт, приготвен от домашен сладолед, ананас и лимони.

Вторият е кулминацията на едногодишната програма – връчването на дългоочакваните дипломи за посланици Kerastase от Албена Петрова!

 

Попитайте нашите посланици Kerastase за най-подходящата терапия за вашите коса и скалп! 
Очакваме ви, за да блестим заедно! 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio