Седмично вдъхновение

It’s New Year. Нека изпълним новогодишните си обещания!

Най-празничното време в годината свърши, но заедно с него отворихме нова страница в живота си, чрез постъпването на Новата година! По традиция ние си обещаваме да се променим към по-добро, да се самоусъвършенстваме и да започнем със свеж старт! По тази причина ние от Салони Murphy сме ви подготвили блестящи идеи, с които да посрещнете новото си освежено Аз, започвайки още днес. Нямаме време за губене, тази година ще е различна! ✨

 

 

  1. Перфектното време за започване на лазерно обезкосмяване, за да имаме блестяща кожа за лятото

 

 

За лазерната епилация се е говорило много, но и ще продължава да се говори, и има защо! Тя е улеснението, от което се нуждаем в ежедневието си: спестява ни време, спестява пари в дългосрочен план, предотвратява и премахва врасналите косми.

 

 

Някои третирани зони могат да бъдат с 90% намаляване на космите и резултатът е дълготраен. Други се нуждаят от 1-2 процедури годишно, за да поддържат резултата. Повечето хора откриват, че когато космите се възстановяват, те са по-тънки, по-меки и по-малко забележими, отколкото са били преди. Така, че какво чакате все още?

 

В Салони Murphy  можем да ви предложим промоционални пакетни цени на ЛАЗЕР ЖЕНИ/МЪЖЕ с отстъпка до -40%.

Направете вашето запитване още днес на телефон +359 887 427 192.

 

  1. 2. Извайване на тялото и лицето с Venus Legacy

 

 

Главозамайващо е да приемем факта, че близо 90% от жените у нас страдат от целулит или т.нар. „портокалова кожа“. Единственото, което може да те успокои, ако и ти си сред тези 90%, е че съвсем не си сама в търсенето на ефикасен начин как да премахнеш „трапчинките“ от кожата си.

 

 

Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

 

Venus-Legacy1

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy: Редуцира целулитните депа, не инвазивно оформя тялото, видимо намалява обиколките в третираните зони, стимулира производството на колаген и еластин в кожата, стяга и изглажда кожата.

Сега е времето за извайването на перфектното ви тяло.

Салони Murphy отново са се погрижили за вас с промоционални пакетни цени. Повече информация можете да получите на телефон +359 887 427 192.

 

  1. 3.  Нова Година = Ново преобразяване! Balayage не е само за лятото!

 

Специалист Христина Михайлова

Balayage е така познатата техника за изсветляване на косата, за ефект „целуната от слънцето“. Но слънцето огрява косите ни целогодишно, а заедно с него и ефекта на блясък в косите ни, които желаем да имаме вечно!

Техниката ни дарява с моментално преобразяване на косата, което да ни донесе нужната доза промяна, с която да заблестим.

 

Специалист Даниел Кръстев

Оставени в блестящите ръце на специалистите в Салони Murphy, вие ще получите така желаният ефект, с които да започнете блестящо Новата година.

 

Може да запазите своя час още днес чрез резервация в сайта ни или през нашето мобилно приложение в три бързи стъпки:

  1. Свали приложението murphystyle (достъпно в Google Play и App store)
  2. Създай профил
  3. Получи достъп до графика (искаш час от сега за след 15 минути? Никакъв проблем!)

 

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio