Седмично вдъхновение

It’s New Year. Нека изпълним новогодишните си обещания!

Най-празничното време в годината свърши, но заедно с него отворихме нова страница в живота си, чрез постъпването на Новата година! По традиция ние си обещаваме да се променим към по-добро, да се самоусъвършенстваме и да започнем със свеж старт! По тази причина ние от Салони Murphy сме ви подготвили блестящи идеи, с които да посрещнете новото си освежено Аз, започвайки още днес. Нямаме време за губене, тази година ще е различна! ✨

 

 

  1. Перфектното време за започване на лазерно обезкосмяване, за да имаме блестяща кожа за лятото

 

 

За лазерната епилация се е говорило много, но и ще продължава да се говори, и има защо! Тя е улеснението, от което се нуждаем в ежедневието си: спестява ни време, спестява пари в дългосрочен план, предотвратява и премахва врасналите косми.

 

 

Някои третирани зони могат да бъдат с 90% намаляване на космите и резултатът е дълготраен. Други се нуждаят от 1-2 процедури годишно, за да поддържат резултата. Повечето хора откриват, че когато космите се възстановяват, те са по-тънки, по-меки и по-малко забележими, отколкото са били преди. Така, че какво чакате все още?

 

В Салони Murphy  можем да ви предложим промоционални пакетни цени на ЛАЗЕР ЖЕНИ/МЪЖЕ с отстъпка до -40%.

Направете вашето запитване още днес на телефон +359 887 427 192.

 

  1. 2. Извайване на тялото и лицето с Venus Legacy

 

 

Главозамайващо е да приемем факта, че близо 90% от жените у нас страдат от целулит или т.нар. „портокалова кожа“. Единственото, което може да те успокои, ако и ти си сред тези 90%, е че съвсем не си сама в търсенето на ефикасен начин как да премахнеш „трапчинките“ от кожата си.

 

 

Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

 

Venus-Legacy1

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy: Редуцира целулитните депа, не инвазивно оформя тялото, видимо намалява обиколките в третираните зони, стимулира производството на колаген и еластин в кожата, стяга и изглажда кожата.

Сега е времето за извайването на перфектното ви тяло.

Салони Murphy отново са се погрижили за вас с промоционални пакетни цени. Повече информация можете да получите на телефон +359 887 427 192.

 

  1. 3.  Нова Година = Ново преобразяване! Balayage не е само за лятото!

 

Специалист Христина Михайлова

Balayage е така познатата техника за изсветляване на косата, за ефект „целуната от слънцето“. Но слънцето огрява косите ни целогодишно, а заедно с него и ефекта на блясък в косите ни, които желаем да имаме вечно!

Техниката ни дарява с моментално преобразяване на косата, което да ни донесе нужната доза промяна, с която да заблестим.

 

Специалист Даниел Кръстев

Оставени в блестящите ръце на специалистите в Салони Murphy, вие ще получите така желаният ефект, с които да започнете блестящо Новата година.

 

Може да запазите своя час още днес чрез резервация в сайта ни или през нашето мобилно приложение в три бързи стъпки:

  1. Свали приложението murphystyle (достъпно в Google Play и App store)
  2. Създай профил
  3. Получи достъп до графика (искаш час от сега за след 15 минути? Никакъв проблем!)

 

Share
BulgarianEnglish

Лимитираните кутии на Kérastase са вече в Murphy Shop! Отстъпки до -39%! *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio