Повече за продуктите

Салони За Красота MURPHY – Част От CND Fashion Night Out Есен 2015

Дебютното издание на националната модна инициатива CND FASHION NIGHT OUT за страната ни се реализира през пролетта тази година в столицата като беляза след себе си огромен успех. Модното събитие ще се проведе за втори път у нас през септември като този път в него ще вземат участие салони от цялата страна. С тяхното участие повече дами ще имат възможност да станат част от атрактивният моден ивент.

Какво Да Очакваш От CND Fashion Night Out Есен 2015?

Модната вечер CND FASHION NIGHT OUT ЕСЕН 2015 ще бъде открита на 10 септември 2015г. с начален час – 19:00ч. Салони за красота Murphy са едни от основните участници в събитието, което ще отразим както в салона ни на ул. Граф Игнатиев 3, ет.1, така и на бул. България 11. По време на вечерта ще представим уникалните нови есенни тенденции в маникюра като събитието всъщност ще отрази премиерата на новата колекция на CND Contradictions.

Nail art специалисти в цяла България ще представят през въпросната вечер най-актуалното при цветовете за сезона. Ти ще можеш да се посъветваш с професионалистите на салони за красота Murphy относно най-подходящите съчетания и комбинации между маникюр, стайлинг и облекло.

В представената колекция ще можеш да запазиш час за маникюр с новите 6 цвята на автентичния CND Shellac (Brand 14+ Day Nail Color – Safety Pin, Naked Naiveté, Tartan Punk, Rouge Rite, Poison Plum и Peacock Plume), както и с 8 нови цвята на CND Vinylux (Safety Pin, Naked Naiveté, Tartan Punk, Rouge Rite, Couture Covet, Peacock Plume, Poison Plum, Grommet).

Ние сме горди участници в грандиозното модно събитие на CND! Запази час за маникюр с новата колекция на CND и стани част от магическата вечер! Подготвили сме уникална CND атмосфера, за да направим събитието наистина специално!

Очакваме те там!

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio