Повече за продуктите

Кой Е Ключовият Фактор За Безупречна Визия?

Забелязала ли си, че дори перфектно направения грим не може да придаде онзи завършен вид на бузпречна визия, към която всяка една от нас се стреми? Затова пък красиво оформената прическа, когато е съобразена спрямо формата на лицето ти, може да “преобрази” визията ти, дотолкова, че да можеш да си позволиш лек и не толкова претенциозен грим и пак да изглеждаш страхотно.

Прическата е малкият фактор, върху който ние от салони за красота Murphy залагаме в старанието си да създадем онази безупречна визия, благодарение на която наистина да заблестиш.

Не бихме сгрешили, ако кажем, че именно прическата е малкият, но значителен елемент от цялостното излъчване на жената, който също така е причина за неповторим чар, женственост и сексапил. Да те накараме да се почувстваш жена в пълния смисъл на думата е наша основна задача в работата ни. С отварянето на третия ни салон на ул. Граф Игнатиев 3, ет.1 тази задача съвсем не се променя. Ние отново залагаме на така добре познатата ни формула за успех сред нашите последователи – професионализъм и отношение към клиентите ни на високо ниво.

Какво Можеш Да Очакваш От Салони За Красота Muprhy?

Искаш ли да се почувстваш специална? В салони за красота Murphy можеш да избираш сред разнообразие от разкрасителни процедури. Нашата запазена територия са косите, но вече известен факт е и иноваторството ни в областта на козметиката. Ние сме едни от първите, които предложихме на вниманието ти комплексната грижа за кожата на лицето – HydraFacial, процедури с изключително ефективния и щадящ кожата диоден лазер за епилация – Elysion. Помислихме и за един от най-нашумялите и дискутирани проблеми на кожата при жените, а именно портокаловата кожа, като и затова ти дадохме най-новото, иновативно и ефективно решение за борбата с целулит – Venus Legacy.

Върху която и услуга от репертоара на Murphy да спреш избора си, можем да ти гарантираме, че няма да сгрешиш! Очакваме те при нас!

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio