Лайфстайл

DISCO вечерта на Redken (снимки)

Тази седмица започна с вдъхновение и зареждане с истинска емоция! Беше вечерта на REDKEN! 

Марин Хубенов – Мърфи и Благовеста Захариева споделят удивлението си от Black & Disco Glam вечерта на Redken, която се състоя в The Steps понеделник вечер.

„Стайлингите ни пренасят директно в Ню Йорк“, споделят Мърфи и Блага. Истината е, че американската марка Redken е известна с вдъхновяващи, модерни и иновативни визии. Ключовите думи за REDKEN са вдъхновение, актуалност и иновация. Или накратко казано – Redken e за най-смелите!

Някои от звездните продукти на REDKEN са сериите грижа за коса Аcidic Bonding ConcentrateAll SoftColor Extend Magnetics, Volume Injection, Frizz Dismiss и не на последно място – серията за мъже Redken Brews. 

Всички тези продукти можете да откриете и в Murphy Shop, само на клик разстояние.

 

Вечерта започна с представяне духа на марката и историята, която се основава на безкрайните идеи на Паула Кент. Споменахме, че Redken e за смелите, а това е така и заради самата основателка. Паула пише историята на марката, започвайки от продукти, които създава сама, заедно с фризьора си, с цел да притежава нещо, което е уникално спрямо нуждите на нейната коса. И така тази персонализирана грижа за дръзки и смели жени, които не се страхуват да мечтаят и свъдват, разширява кръга си от серии за всеки тип коса.

     

 

Посланици на марката и събитието са Глория Петкова, Гери Петкова, Поли Недкова и Мила Робърт. Всички те бяха преобразени в смелия дух на марката. 

 

 

 

Голямата изненада за вечерта беше не само тяхното преобразяване, но и това на Funky Monkeys CREW!

 

Ако искате да видите повече от събитието – можете да го направите в нашите социални мрежи, като кликнете ТУК!

 

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio