Лайфстайл

В Рим за един ден! С Kérastase и Murphy! (СНИМКИ)

Марин Хубенов – Мърфи: Приключение в Рим с Луксозни Брандове Kérastase, Fendi, Max Mara, Valentino

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma. murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 2

Марин Хубенов, известен като Мърфи, един от водещите фризьори и посланик на KERASTASE, се отправи на вълнуващо и мистериозно приключение, организирано от Кérastase и агенция „От До“. Началото на това незабравимо пътуване започна в офиса на агенцията, където Мърфи и останалите гости бяха приветствани и подготвени за предстоящото събитие.

Без да знаят точната локация на тяхната дестинация, гостите се насочиха към летището. Единствената информация, която имаха, беше, че ще обсъждат луксозни брандове. Денят започна с чаша шампанско, което добави нотка на изисканост и очакване.

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 4

Организаторите започнаха да разкриват локацията, като помолиха гостите да приготвят личните си документи, което предизвика вълнение и въпроси дали събитието ще се проведе в България. Изненадата не закъсня – автобусът паркира пред летището, а на гостите бяха раздадени „инструкции“, които бързо се оказаха бордни карти с крайна дестинация Рим.

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 22

След пристигането им в Рим, гостите бяха посрещнати от трансфер, който ги отведе до крайната локация, все още неизвестна за тях. Вълнението достигна връхната си точка, когато пред тях се разкри сградата на Fendi. Това бе само началото на тяхното луксозно приключение.

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 10

 

През деня Мърфи и останалите гости посетиха някои от най-емблематичните магазини в Рим, включително Max Mara и Valentino. Целта на събитието беше да се направи разграничение между различните брандове и да се обсъди бранд идентичността, нещо изключително важно за професионалистите в индустрията на красотата и модата.

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 11 murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 13

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 20

Следващата спирка беше Музеят на емоциите, където гостите бяха поканени да изследват изкуството и емоционалното въздействие на експонатите. Завършекът на деня беше с чаша коктейл, който даде възможност за неформални разговори и обмяна на впечатления от преживяното.

murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 28. murphystyle - мърфи - kerastase -рим - roma 19

 

За Марин Хубенов – Мърфи това пътуване беше не само възможност да се запознае с последните тенденции в луксозната индустрия, но и да задълбочи знанията си за бранд идентичността – тема, която е от съществено значение за всеки посланик на KERASTASE и професионалист в областта на красотата.

 

 

Римската мозайка от събития и изненади създаде незабравими спомени и вдъхновение, които Мърфи ще носи със себе си в своята професионална практика.

Благодарим на Албена Петрова Education Manager Kérastase!

#carecoach #kérastase #murphystyle

 

Какви приключения има още Мърфи? Разберете в Instagram: @marinhubenovmurphy

 

Последвайте ни:

Facebook: Murphy Style

Instagram: @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio